Senat: Dezbterile la OUG 114, amânate

E.M.
Politică / 19 februarie 2019

Senat: Dezbterile la OUG 114, amânate

Senatorii Comisiei pentru buget finanţe au amânat astăzi dezbaterile în vederea adoptării unui raport la proiectul de lege pentru aprobarea OUG 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare.

Singurul amendament care a fost dezbătut şi votat a fost cel de eliminare a Ordonanţei, acest amendament fiind respins.

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe, senatorul PSD, Viorel Arcaş, a precizat că amendamentele formulate la ordonanţă vor fi trimise iniţiatorului actului normativ - Ministerul de Finanţe - pentru formularea unui punct de vedere.

Senatorul PNL, Florin Cîţu, membru al Comisiei de buget-finanţe, a solicitat Ministerului de Finanţe să prezinte un studiu de impact al actului normativ făcut de BNR.

"Aş dori ca Ministerul Finanţelor Publice să prezinte studiul de impact făcut de BNR. Este inadmisibil şi jenant. Nu avem la această Ordonanţă un studiu de impact. Era datoria iniţiatorului să vina cu un studiu de impact. Dacă avem aici Comisia Naţională de Statistică şi Prognoză ar trebui să le fie ruşine pentru ce au scris la impactul macroeconomic. Este jenant. Ai o OUG care intră în toată economia şi se spune doar că măsurile bugetare propuse conduc la menţinerea echilibrului bugetar. Să vină cu un studiu de impact. Ne trebuie un studiu de impact", a afirmat, astăzi, în Comisia de buget, senatorul PNL Florin Cîţu, informează Agerpres.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Vreți ca slugile PSDiste și ALDiste din parlament să poată să și gândească ?Este peste puterea lor intelectuală.Ei nici nu pot înțelege DEZASTRUL ordonanței 114/2018 pentru că în căpătândâni au numai niște urme fine de creier.Aliluia !

    Lipsa totala de profesionalism, tipica PDS!

    1. IN RITMUL ASTA , VENEZUELA, O SA SCRIE PE NOI ! CREDETI CA LE PASA DE TARA ASTA ? ''''' ROMANIA''''' SINT EI ! '''''TARA''''' SINT TOT EI ! LA O ADICA , DIN 2 CLICURI PE INTERNET ,POT SA-SI MUTE BANII PESTE HOTARE, LA CAPITALISTII RAIOSI, PE CARE AI DISPRETUIESC, SA-SI URCE FAMILIILE IN AVIOANE, SI LA REVEDERE ROMANIA !!! SA REPARE ALTII IN URMATORII ZECI DE ANI, CE STRICA EI ACUM !!! SI ASA NU RASPUNE NIMENI, CE I-SI ASUMA SA FACA !!! IA SA FIE VORBA DE BANII LOR, PERSONALI !!! AR MAI ARUNCA ASA CU EI , PROSTESTE ??? VA GARANTEZ, CA SI-AR NUMARA IN FIECARE DIMINEATA, SI FIRELE DE PAR DIN CHILOTI, DE FRICA SA NU PIARDA VREUNUL !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb