SeniorERP evoluează tehnologic cu noua versiune destinată platformei Windows Server 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 februarie 2008

Senior Software anunţă disponibilă versiunea SeniorERP destinată platformei Windows Server 2008 ca parte a strategiei companiei de dezvoltare tehnologică permanentă a soluţiilor oferite. Windows Server 2008 este cel mai avansat sistem de operare Windows Server de până acum, conceput să stea la

baza următoarei generaţii de reţele, aplicaţii şi servicii web. Odată cu implementarea SeniorERP pe noua platformă, având avantajul finalizării transferului clienţilor pe sistemul de baze de date SQL Server 2005, se deschid noi capabilităţi de dezvoltare, livrare şi administrare de functionalităţi, confortul unei reţele securizate şi creşterea eficienţei tehnologice a organizaţiei, în condiţiile reducerii semnificative a costurilor de întreţinere.

"Sunt frecvente cazurile în care furnizorii de software sacrifică avansul tehnologic în favoarea dezvoltării extensive de functionalităţi, mai mult sau mai puţin relevante. În acelaşi timp, companiile au nevoie de tehnologii puternice, cu o durată de viaţă extinsă, care să le susţină creşterea şi să fie un factor de stabilitate în interiorul organizaţiei. Raţiunea este simplă: tehnologiile învechite induc costuri de întreţinere mult mai mari, sunt generatoare de stres şi, mai devreme sau mai târziu, nu mai sunt suportate de catre producător, deci trebuiesc înlocuite. Politica noastră de dezvoltare este să facem permanent noi paşi tehnologici înainte, în beneficiul clienţilor noştri", a declarat Lori Haiducescu, Director Operaţional la Senior Software.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb