Siemens a finalizat extinderea a două fabrici, la Sibiu şi Buziaş

Ziarul BURSA #Companii / 10 august 2016

Siemens a finalizat extinderea a două dintre cele patru fabrici din România, operate prin compania SIMEA Sibiu, respectiv unităţile din Sibiu şi Buziaş, judeţul Timiş.

"România reprezintă un pol de interes pentru companiile cu activităţi în producţie pe fondul forţei de muncă bine calificate şi a costurilor competitive, dar şi a proximităţii faţă de pieţele din vest. Extinderea producţiei şi investiţiile în zona de cercetare şi dezvoltare demonstrează angajamentul Siemens pentru România, contribuţie asumată în urmă cu 111 ani", a declarat George Costache, CEO Siemens SRL, potrivit Mediafax.

Astfel, fabrica din Sibiu, inaugurată în 2004, a fost relocată în luna iulie într-o clădire nouă, situată în "Parcul Industrial Zona de Vest", cu o suprafaţă cu 110% mai mare decât cea anterioară.

Odată cu această extindere, producţia a fost dezvoltată pentru a include şi o secţie de vopsitorie în câmp electrostatic pentru carcasele industriale şi feroviare deja produse în fabrică. Unitatea produce cabluri electrice pentru aparate electronice industriale şi material rulant, piese din tablă pentru carcase industriale şi feroviare, carcase din oţel pentru locomotive, metrouri şi alte elemente feroviare şi realizează montarea carcaselor de redresoare industriale.

Fabrica din Buziaş are de la începutul lunii august o a treia hală din unitatea de producţie, cu o suprafaţă de circa 1.200 mp, marcând o extindere de aproape 60% a suprafeţei totale. Fabrica din Buziaş produce componente şi sisteme de răcire pentru tipurile de motoare lineare şi Torque, cu aplicare în sisteme de acţionare directă, dar şi motoare asincrone. Fabrica din Buziaş este prima unitate de producţie deschisă de Siemens în România în 2002.

Compania Siemens număra, la finalul anului fiscal 2015, încheiat la 30 septembrie 2015, un număr de 1.780 de angajaţi în România. Siemens deţine patru fabrici în Sibiu şi Buziaş, alături de patru centre de cercetare-dezvoltare în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca. Compania a deschis primul birou din România în 1905, sub denumirea "Societatea Română de Electricitate - Siemens Schuckert Societate Anonimă".

Compania a terminat anul trecut cu un business de 632,3 milioane de lei (142 de milioane de euro), cu 9,5% mai mare comparativ cu anul 2014.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb