SIVECO România acordă burse de merit studenţilor de la Facultatea de Matematică şi Informatică

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 octombrie 2008

SIVECO România va acorda în acest an universitar burse de merit studenţilor de la Facultatea de Matematică şi Informatică (FMI) a Universităţii din Bucureşti care manifestă un interes special pentru cercetarea ştiinţifică.

Programul "Bursele de excelenţă SIVECO" constă în acordarea a două burse, câte una pentru fiecare domeniu de licenţă - Matematică, respectiv Informatică. Bursa de excelenţă este privată, finanţată de SIVECO România, pe durata unui an universitar (10 luni). Valoarea unei burse pentru anul universitar 2008-2009 este de 5000 RON (500 RON pe lună).

Radu Jugureanu, director departament eContent, la SIVECO România, a declarat: "Prin acest program, SIVECO România îi sprijină necondiţionat pe tinerii care se implică în proiecte de cercetare. Îi susţinem şi îi încurajăm pentru că societatea românească are nevoie de inovaţie, de modernizare, de calitate, de idei simple, dar valoroase".

Termenul de trimitere pe email a cererilor de înscriere în competiţie este 24 octombrie 2008, ora 20:00.

La competiţia pentru obţinerea bursei poate participa orice student înscris în anul II sau III, studii de licenţă, în anul universitar 2008-2009. Deţinerea unei alte burse de stat nu reprezintă un impediment pentru înscrierea în această competiţie.

Pentru a se înscrie în competiţie, studenţii trebuie să trimită o cerere pe email, la adresa radu@funinf.cs.unibuc.ro, însoţită de un CV şi de un eseu (de max. 2 pagini) în care să fie evidenţiate preocupările şi performanţele ştiinţifice ale solicitantului. Juriul de acordare a burselor poate cere informatii suplimentare.

Cererile de bursa vor fi analizate de un juriu numit de SIVECO Romania. In procesul de selectie vor participa si reprezentanti ai FMI.

Criteriile de selectie includ, fara a se limita la ele, urmatoarele elemente:

Proiecte personale ale solicitantilor (lucrari stiintifice, aplicatii software etc), indiferent de stadiul in care se afla

Rezultate obtinute de solicitanti in concursuri studentesti

Notele obtinute de solicitanti la examene din facultate considerate relevante pentru acordarea bursei.

Pe baza cererilor trimise, juriul va selectiona o lista scurta de solicitanti. Acestia din urma vor participa la o discutie libera cu membrii juriului, in urma careia se vor desemna cei doi beneficiari ai burselor pe anul 2008-2009.

"Apreciem initiativa SIVECO prin care studentii sunt incurajati sa se indrepte catre inovatie si excelenta", a declarat conf. dr. Victor Tigoiu, decan al Facultatii de Matematica si Infomatica a Universitatii din Bucuresti.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb