"Sixt New Kopel" vrea să vândă 750 de maşini în acest an

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 18 martie 2008

Compania de leasing operaţional "Sixt New Kopel" îşi va mări flota cu 200 de maşini până la sfârşitul lunii mai şi estimează că va vinde 750 maşini în acest an, în care sunt incluse şi contractele de leasing operaţional ale firmei care urmează sa ajungă la final, a anunţat ieri compania.

"Potrivit evoluţiei pieţei, estimăm că până la finalul lui 2008 numărul clienţilor de servicii rent-a-car (închiriere de autovehicule n.r.) ai companiei noastre se va dubla, faţă de anul trecut", a declarat directorul executiv al companiei, Dudy Perry.

Creşterea flotei va acoperi atât cererea generată de summit-ul NATO şi perioada verii, cât şi numărul în creştere al solicitărilor de servicii de închiriere de maşini venite din partea companiilor româneşti şi multinaţionale prezente în România, potrivit datelor companiei.

Mărcile cu care va fi completată flota n-au fost încă stabilite, deoarece compania Sixt New Kopel se află în stadiu de negocieri cu principalii importatori. Sixt New Kopel vrea ca, până la sfârşitul acestui an, să-şi dubleze bugetul de investiţii, faţă de anul trecut, în condiţiile în care se va concentra pe dezvoltarea afacerilor derulate pe pieţele de leasing operaţional şi de închiriere a maşinilor, se mai arată în comunicat.

Pentru 2008, Sixt New Kopel estimează că piaţa îşi va menţine acelaşi ritm de creştere, în special datorită cererii venite din partea sectorului de afaceri, precum şi creşterii numărului de turişti care vor vizita România în acest an, se mai spune în comunicat.

Sixt New Kopel este parte a Shlomo Group, deţinătorul exclusiv al licenţei Sixt în Israel, de cinci ani. Shlomo Group deţine şi controlează companii din diferite domenii de activitate precum infrastructură, şantiere navale, imobiliare şi industria auto şi intenţionează să-şi dezvolte, în continuare, afacerile în România.

Sixt New Kopel deţine birouri în Bucureşti, Iaşi, Bacău, Constanţa, Timi­şoa­ra, Cluj Napoca şi două noi birouri în Sibiu şi Braşov, intenţionând să-şi extindă reţeaua în continuare. Printre clienţii companiei se numără: Pepsi Cola, URBB, Elite, Alka, UTI Group, Pagini Aurii, Credit Europe Bank EON Moldova şi Millennium Bank, potrivit datelor com­paniei.

Divizia de leasing operaţional a Sixt New Kopel a încheiat anul 2006 cu contracte pentru mai mult de 2.000 de maşini. Până în septembrie 2007, compania a semnat contracte pentru circa 4.000 de maşini, iar valoarea totală a contractelor a depăşit 40 milioane de euro.

În 2007, Sixt New Kopel a intrat şi pe piaţa maşinilor "second-hand", oferind spre vânzare maşini care au făcut anterior obiectul contractelor de leasing operaţional şi închiriere ale companiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In acest articol sunt niste informatii cam "trase de par' in tot acest comunicat, adevaratele valori sunt dupa cum urmeaza: la inceput de 2007 intreaga flota auto forma un numar de circa 1000 de autoturisme dublandu-se pana in momentul de fata. Succesul acestei companii se datoreaza in realitate lipsei de concurenta si NU a serviciilor extraordinare pe care ar trebui sa le ofere...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb