Société Générale şi UniCredit au închiriat 5.000 de metri pătraţi în Pipera

F.A.
Companii #Imobiliare / 10 decembrie 2013

Companiile Société Générale (deţinătoarea BRD) şi UniCredit Business Integrated Solutions (din care face parte UniCredit Ţiriac Bank) au închiriat noi spaţii pentru birouri, totalizând 5.000 de metri pătraţi, în parcurile de birouri West Gate şi Novo Park, anunţă un comunicat remis azi redacţiei.

Astfel, West Gate şi Novo Park au ajuns la un grad de ocupare de 94%, respectiv 99%. Cele două parcuri au fost dezvoltate de compania Genesis Development.

Liviu Tudor, preşedintele Genesis Development, a declarat: "2013 a fost un an în care am reuşit să atragem noi chiriaşi, să permitem extinderea celor existenţi şi să renegociem contracte de închiriere care au făcut istorie, cum este cel cu HP, cel mai mare chiriaş din piaţa spaţiilor de birouri".

Parcul de birouri West Gate, amplasat în cartierul Militari, în aproprierea staţiei de metrou Preciziei, este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 75.000 de metri pătraţi. Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără: Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Société Générale, PPD (Pharmaceutical Product Development) România, Panasonic, Citibank, Alpha Bank, Carestream Health, Medicover şi Accenture.

Novo Park, amplasat în vecinătatea staţiei de metrou Pipera, este format din şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de aproximativ 75.000 mp închiriabili. Printre chiriaşii Novo Park, se numără: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Grupul Garanti România, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft şi UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Recent, Genesis Development a investit 800.000 de euro în crearea de noi facilităţi, lucrări de infrastructură şi peisagistică în cadrul proiectului Novo Park. Aceste investiţii fac parte din programul de îmbunătăţire continuă pe care Genesis Development îl derulează atât în Novo Park, cât şi în West Gate.

În acest an, ambele parcuri de birouri au obţinut certificarea BREEAM Very Good, devenind primele parcuri verzi de birouri din România. Genesis Development deţine în prezent cea mai mare suprafaţă de spaţii de birouri verzi de pe piaţa locală.

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa locală. Compania a dezvoltat parcurile de afaceri West Gate şi Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere şi apartamente destinate închirierii, în prezent ocupat în proporţie de 100%. Investiţiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb