Sony lansează pe piaţa autohtonă o nouă cameră foto digitală

(M.M.)
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 septembrie 2007

Sony anunţă lansarea celui mai nou model al gamei de camere foto digitale SLR alfa;, ce va fi disponibilă, într-o varietate de kituri cu diferite obiective, de la jumătatea lunii octombrie 2007. Adresându-se entuziaştilor foto şi semi-profesioniştilor, alfa700 alătură performanţa şi operarea rapidă unei calităţi la superlativ a imaginii HD - de la fotografiere până la redarea imaginilor.

Cheia către performanţa absolută a modelului alfa700 este noul senzor de 12.24 megapixeli efectivi Exmor; CMOS. Acest nou senzor utilizează tehnologii de imagistică elaborate din tehnologiile CCD şi tehnologii originale de conversie Column A/D pentru a oferi rapiditate şi calitate superioară a imaginii. Semiconductorii de ultimă generaţie de la Sony şi tehnicile avansate de procesare a semnalului asigură surprinderea unor imagini de o claritate extraordinară, detalii fine şi culori, nuanţe şi texturi bogate, apropiate de realitate.

Unitatea de declanşare de înaltă performanţă recent dezvoltată va rezista cu certitudine la aproximativ 100,000 cicluri. Viteza maximă de declanşare este de 1/8000 sec (1/250 viteza de sincronizare bliţ sau 1/200 cu funcţia Super SteadyShot activată) pentru a surprinde momentele foarte dinamice. Un nou motor fără miez, de mare putere, precum şi mecanismul de dublă-blocare împotriva mişcării oglinzilor permit fotografierea continuă de până la 5 cadre pe secundă. În modul JPEG Fine sau în modul de fotografiere Standard, durata rafalei e limitată doar de dimensiunea cardului, în timp ce în RAW pot fi realizate până la 19 cadre la viteza de 5 cadre pe secundă.

Sony este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru utilizatorii individuali sau pentru uz profesional. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, Sony este poziţionat ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. Sony a înregistrat vânzări consolidate anuale de 55.83 miliarde de euro (8,296 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2007, bazate pe o rată de schimb medie pentru aceeaşi perioadă de 148.6 yeni/euro. Compania are aproximativ 163,000 angajaţi la nivel mondial.

În Europa, Sony a înregistrat vânzări consolidate de 13,71 miliarde euro (2,038 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2007. Sony Europa, cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabilă pentru afacerile cu produse electronice din Europa şi a înregistrat vânzări consolidate de 9.12 miliarde de euro pentru aceeaşi perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb