Sony obţine şase premii iF pentru design

Comunicat Sony
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 martie 2007

Şase produse primesc sigiliul iF pentru calitate deosebită în design

Sony a triumfat din nou în acest an, cu şase premii iF pentru design de produs decernate în cadrul CeBIT pe 15 martie. Sistemul TAV-L1 ESPRIT şi Cyber-shot T9 s-au aflat printre cei şase câştigători.

Recorderul portabil PCM-D1 a primit prestigiosul Gold Award pentru design iF.

PCM-D1 combină înregistrarea audio digitală de calitate excepţională cu o carcasă uimitoare din titan, incredibil de uşoară şi rezistentă. Acestea fac recorderul cel mai bun produs pentru captura tuturor subtilităţilor acustice din concerte şi reprezentaţii live. PCM-D1 este disponibil în prezent numai în Japonia.

Camera ultrasubţire Cyber-shot T9 oferă, de asemenea, combinaţia perfectă între simplitate, designul uimitor şi performanţe. Această cameră foto de dimensiunile unei cărţi de credit are o carcasă din aluminiu de numai 19 mm grosime şi cântăreşte numai 134 de grame. Având capacul obiectivului închis, camera are un finisaj de metal brut care îi va atrage pe cei stilaţi. De îndată ce veţi deschide capacul, veţi descoperi în T9 o cameră Cyber-shot sofisticată dotată cu o paletă vastă de tehnologii de ultimă oră, printre care rezoluţia efectivă de 6,0 megapixeli, tehnologie dublă anti-estompare şi Super SteadyShot pentru a realiza fotografii excelente în toate tipurile de condiţii, fără riscul tremurării.

Camera inovatoare HDR-HC3 HDV Handycam este una dintre cele mai mici şi mai uşoare camere video HD, având numai 500 de grame. Este extrem de compactă şi uşor de transportat, permiţând clienţilor să experimenteze beneficiile incredibile ale filmării High Definition în călătorii. Cu ClearVid CMOS Sensor şi Enhanced Imaging Processor, HC3 înregistrează la cea mai mare rezoluţie şi la cea mai mare sensibilitate posibile pentru o calitate a imaginilor fără rival. Dispune, de asemenea, de o interfaţă HDMI pentru redarea materialelor de calitate superioară pe un HDTV.

Sistemul Home Entertainment TAV-L1 ESPRIT este un exemplu clasic de armonie între tehnologie şi design. Este minunat de simplu din punct de vedere al designului, iar aspectul său deosebit de funcţional se potriveşte în mediile de trai contemporane. TAV-L1 include un panou frontal glisant, unic, care coboară automat pentru a scoate la iveală un player DVD şi boxe integrate în televizorul LCD BRAVIA de 32" sau se ridică pentru a ascunde televizorul când ascultaţi muzică. Cu sunetul surround frontal S-Force PRO performanţele sistemului home cinema devin excepţionale, făcând acest produs unic ideal pentru o nouă generaţie de clienţi "Style Tech" care apreciază în egală măsură designul şi tehnologia.

Conceput pentru sistemele mobile actuale, MEX-BT500 e primul sistem audio auto Sony cu tehnologie wireless Bluetooth încorporată. Se conectează automat la orice telefon mobil Bluetooth pentru a efectua şi recepţiona apeluri hands-free în călătorii, putând transmite şi muzică din telefoane sau playere Bluetooth. Acest sistem stereo elegant are un design minimalist, cu un ecran fluorescent rabatabil cu vizibilitate foarte bună, putând afişa date din agenda telefonică.

În sfârşit, ultra-versatilul VPL-ES3 este un proiector multimedia foarte uşor de transportat, ce dispune de o luminozitate maximă de 2000 de lumeni ANSI. Este ideal pentru prezentări în deplasări. ES3 este creat pentru a funcţiona fără efort în camere de conferinţe iluminate puternic sau pe ecran şi table albe in şcoli. Designul compact permite transportul şi montarea simplă în plafon.

Prestigioasele premii pentru design iF, decernate începând cu 1954, sunt considerate una din cele mai importante competiţii de design din lume, atrăgând aproape 2000 de candidaţi în fiecare an. Juriul, compus din designeri internaţionali de top, nu numai examinează şi selectează produsele câştigătoare, ci reprezintă şi garanţia statutului special al iF şi a reputaţiei înalte a mărcii iF. Anul acesta, premiile au atras peste 2000 de produse din 35 de ţări. Acestea au fost evaluate de mai mulţi designeri profesioniştii după standarde de design foarte ridicate.

Tehnologia inovatoare şi designul unic au fost întotdeauna elemente fundamentale în procesul de dezvoltare a produselor Sony. Cei şase câştigători Sony reflectă perfect această filosofie, afişând un stil deosebit, încântând din punct de vedere estetic şi îmbunătăţind experienţele clienţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb