Specialiştii Comitetului naţional de vaccinare răspund astăzi, de la ora 15.00, întrebărilor cetăţenilor despre vaccinul AstraZeneca

J.P.
Miscellanea / 12 martie 2021

Specialiştii Comitetului naţional de vaccinare răspund astăzi, de la ora 15.00, întrebărilor cetăţenilor despre vaccinul AstraZeneca

Specialiştii Comitetului naţional de coordonare a campaniei de vaccinare (CNCAV) vor răspunde astăzi, de la ora 15.00, pe pagina de Facebook a campaniei, întrebărilor cetăţenilor despre vaccinul AstraZeneca.

"12 martie, ora 15.00: Q&A - vaccinare AstraZeneca! Astăzi, începând cu ora 15.00, vom răspunde întrebărilor dumneavoastră ce fac referire la campania de vaccinare cu AstraZeneca. Până atunci, vă rugăm să lăsaţi nelămuririle dumneavoastră în comentarii şi vom încerca să răspundem la toate, în deschiderea sesiunii de întrebări şi răspunsuri", anunţă CNCAV pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

"Sesiunea de întrebări şi răspunsuri se va desfăşura sub forma unui Live text. "Cetăţenii întreabă şi specialiştii CNCAV răspund în secţiunea de comentarii", au declarat reprezentanţii CNCAV.

România a oprit temporar de la utilizare dozele dintr-un lot de vaccina AstraZeneca.

Conform CNCAV, până acum au fost inoculate 77.000 de doze din lotul ABV2856 AstraZeneca, iar peste 4.000 de doze din acest lot au fost oprite temporar de la utilizare şi în România, ca măsură de precauţie.

"Se continuă vaccinarea cu toate celelalte vaccinuri de la compania farmaceutică AstraZeneca din celelalte loturi existente în momentul de faţă în România", precizează CNCAV.

Măsurile au fost luate după ce autorităţile italiene au anunţat joi că nu vor mai permite vaccinarea anti-Covid din lotul ABV 2856. Decizia a fost luată după decesul a două persoane, ulterior vaccinării. Între motivele suspendării se află faptul că a cauzat probleme de coagulare a sângelui, potrivit agenţiei italiene Ansa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb