Starbucks: "Ne vom extinde, deoarece piaţa cafenelelor din România este abia la început"

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 18 iulie 2007

Starbucks intenţionează să mai deschidă în viitorul apro­piat cafenele în Bucureşti, deoa­rece consideră că piaţa de profil este insuficient dezvoltată în raport cu numărul de locuitori ai capitalei. "Piaţa românească a cafenelor este într-o fază de început a dezvoltării, oferind o varietate de oportunităţi. Acest lucru o face atractivă atât pentru jucătorii locali, cât şi pentru cei internaţionali, creând competiţie pe piaţă. În România, piaţa de cafenele are foarte mult potenţial de creştere, numărul cafenelelor existente în prezent fiind mic în raport cu populaţia ca­pitalei", au spus reprezentanţii Starbucks, citaţi de NewsIn.

Ei au adăugat că cele două cafenele Starbucks deschise deja în Plaza Romania şi Bucureşti Mall au fost foarte bine primite de consumatori, având câteva sute de clienţi pe zi. Starbucks intenţionează să-şi extindă lanţul de cafenele în funcţie de viitoarele opor­tunităţi ale pieţei. Starbucks Coffee Company a deschis în luna aprilie prima cafenea din Bucureşti la Plaza România împreună cu partenerul său european, compania cu capital mixt, Marinopoulos Holding SARL. În luna mai, Starbucks a inaugurat a doua cafenea din ţară în centrul comercial Bucureşti Mall din capitală, urmându-şi astfel planul de extindere pe piaţa cafenelelor în România.

Marinopoulos Holding este unul dintre cele mai mari grupuri comerciale, industriale şi de retail din Grecia, reprezentând Carrefour Marinopoulos SA (o companie cu capital mixt înfiinţată împreună cu Carrefour), Sephora Marinopoulos SA (o companie cu capital mixt înfiinţată împreună cu LVMH) şi franciza Marks & Spencer.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb