SUA vrea să crească producţia lunară de obuze la 100.000

F.D.
Internaţional / 17 septembrie 2023

SUA vrea să crească producţia lunară de obuze la 100.000

Statele Unite intenţionează să crească producţia lunară de obuze de artilerie de 155 de milimetri la 100.000, până în 2025, susţine principalul cumpărător de arme al Pentagonului, relatează News.ro.

"Vom fi la 100.000 pe lună în 2025. Eram la 14.000 pe lună în urmă cu 6 sau 8 luni, acum suntem la 28.000 pe lună", a declarat Bill LaPlante, cumpărătorul şef de arme al Pentagonului, la o conferinţă de presă de vineri.

Cererea de cartuşe de artilerie de 155 mm a crescut în urma invaziei Rusiei în Ucraina, din februarie 2022.

Dar proviziile aliaţilor pentru propria apărare au fost epuizate, deoarece au trimis obuze Kievului, care trage mii de cartuşe pe zi.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Foarte bine,

    dar sper sa nu platim noi europenii integral cheltuielile  

    1. IN LOC SA FACA ANGAJARI SI SA DEA BANI LA OAMENI , SUA , TRAGE DE LA GURA POPULATIEI PROPRII , PENTRU FABRICAREA DE OBUZE ...... S-A SCULAT CUMVA , ADOLF HITLER DIN MORMANT ?????? EU UNUL , INCA NU AM CUNOSTINTA DE ASA CEVA ........... M-AR FI INSTIINTAT !!!!!! A-SI FI AFLAT !!!!!!! SANTETI NEBUNI LA CAP , BAI , FRATILOR AMERICANI ?????????? STITI CE FACETI VOI , ACUM ????? SIMPLU ......... CHELULUI - CHELIE !!!!!!!!! CINE N-ARE DE LUCRU ...... SA-SI FACA !!!!!!!! ASA DE INTELEAPTA , E AMERICA ????????? DOAR ATATA POATE ???????? ATATA .... JUDECA EA ?????? ATUNCI ....... ESTE CLAR CA ...... VICTORIA RUSIEI , NU E DEPARTE !!!!!!!!!!! RUSIA , A-SI PERMITE CA SA PIARDA OAMENI SI ARME ....... A PIERDUT MEREU , SI CAM MEREU A CASTIGAT DE-A LUNGUL TIMPULUI !!!!!!!!!!! IN AFGANISTAN , NU A PIERDUT , C-I S-A RETRAS ..... CAND A SOCOTIT EA CA NU MAI MERITA OSTENEALA !!!!!!!!! CA SA LUPTE NUMAI PENTRU NISTE CAMPURI ARIDE ...... PENTRU VAGAUNI SI PENTRU PIETRE SI STANCI ...... SI PESTERI !!!!!!! AICI , E VORBA DESPRE URA NEPUTINCIOASA , DAR MAI ALES , PENTRU INVIDIA BOLNAVICIOASA A AMERICII , INVIDIE SUPREMA ...... PE CEEA CE E , SI ARE , RUSIA , IN MOMENTUL DE FATA !!!!!!!!!!!!!! VOR , NUMAI EI , SA AIBE TOTUL .......... NATIUNILE , SA CADA TOATE IN GENUNCHI , INAINTEA EI ...... SA O SLUJEASCA ....... SA-I PUPE MAINILE ...... SA ACCEPTE TOTUL ........ SA SE LASE , CALCATI IN PICIOARE !!!!!!!!!!!!!!!!! AMERICA ( IN TOTUL , SI IN TOATE .... ) ; DIN PACATE PENTRU EI ..... ASTA , NU SE V-A INTAMPLA NICIODATA !!!!!!!!!!!!!! SI ..... CRED CA STIU SI EI , ASTA !!!!!!!!!!! DE AICI ...... URA LOR , BOLNAVICIOASA ................... SI ...... NEPUTINCIOASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

      Se alimentează cu o mulțime de bani din pierderile oamenilor din fondurile 401k investite la bursă...unde și acum majoritatea americanilor sunt la -28,8%

    Din păcate americanii își distrug propria civilizație.

    1. Cainele moare de drum lung...

    Ce s-ar mai bate până la ultimul ucrainian!Noroc că și-au găsit și fraierul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb