Târgul de Crăciun din Köln, unul dintre cele mai populare din Europa

V.R.
Ziarul BURSA #Internaţional #Turism / 22 decembrie 2023

Sursa foto: facebook / VisitKoeln

Sursa foto: facebook / VisitKoeln

Topul târgurilor de Crăciun europene (Episodul III)

Cu aproximativ 4 milioane de vizitatori anual, Köln găzduieşte unul dintre cele mai populare târguri de Crăciun din Europa. Deşi este unul dintre cele mai mari târguri de Crăciun din prezent, a fost creat târziu, conform standardelor germane, în 1820.

Köln are numeroase târguri de Crăciun tematice situate în jurul oraşului, ce pot fi vizitate rapid cu Christmas Market Express, tren operat de Wolters Bimmelbahnen. Una dintre atracţiile preferate de la Târgul de Crăciun din Köln este o croazieră specială pe râu.

Unele dintre cele mai apreciate locaţii de Crăciun din Köln sunt Satul Sf. Nicolae, Târgul Îngerilor, Târgul de Crăciun de la Catedrala din Köln şi Târgul de Crăciun din Portul Köln.

În perioada sărbătorilor, oraşul este ca desprins din basme. Anul acesta, târgurile de Crăciun din Köln şi-au deschis porţile în jurul datei de 20 noiembrie 2023 şi se închid în 23 decembrie. Vizitatorii oraşului pot descoperi, în această iarnă, nu numai târgurile de Crăciun, ci şi scenele Naşterii Domnului, roata de Crăciun de la Muzeul Ciocolatei şi alte evenimente deosebite. Acest târg de Crăciun găzduieşte şi un patinoar în aer liber.

Potrivit cologne-tourism.com, "Crăciunul în Köln este magic". Oraşul este iluminat festiv, iar punctele de atracţie includ pieţele care vând vin fiert. Acest târg are o tematică de basm, iar micii gnomi decorează aproape toate locurile.

Când vremea este rece, aici vizitatorii se pot încălzi cu o cană de vin fiert şi se pot bucura de atmosfera de sărbătoare. Standurile târgului oferă o gamă largă de cadouri artizanale, delicatese festive şi decoraţiuni tradiţionale de Crăciun. Târgurile de Crăciun oferă şi activităţi diverse - copiii se pot distra pe carusele şi patinoare, în timp ce adulţii fac cumpărături şi se bucură de deliciile sezonului.

Renumit pentru turnurile falnice ale catedralei gotice şi berea Kölsch, Köln se găseşte în vestul Germaniei, în Renania de Nord Westfalia. Cel mai bun moment pentru a vizita Köln este iarna, datorită evenimentelor festive care îi bucură pe cei aflaţi aici.

Mâine, citiţi articolul "Târgul de Crăciun din Viena - tărâmul «minunilor de iarnă»".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb