TĂRICEANU, DESPRE IOHANNIS:  "Acel domn care funcţionează la Cotroceni, patronul statului paralel"

A.C.
Politică / 20 noiembrie 2017

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat astăzi că nu a primit din partea Administraţiei Prezidenţiale invitaţie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la recepţia de la Palatul Cotroceni, precizând că şi dacă ar primi nu s-a duce să stea alături de "acel domn care funcţionează la Cotroceni", "patronul statului paralel".

Călin Popescu Tăriceanu, întrebat dacă a primit invitaţie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la recepţia de la Palatul Cotroceni, a răspuns: "Nu am primit o invitaţie până în acest moment şi dacă voi primi o invitaţie, nu îi voi da curs. De 1 Decembrie românii îşi doresc în primul rând să vadă parada militară. E un lucru frumos, spectaculos şi cred că face să vibreze fibra patriotică şi naţională în fiecare dintre români. Românii nu vin la paradă să-l vadă pe preşedinte sau să-i vadă pe preşedinţii camerelor Parlamentului. Asta e o chestiune care cred că nu are nicio relevanţă".

El a trecut ulterior la o serie de atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit inclusiv "patronul statului paralel".

Tăriceanu a menţionat: "În al doilea rând, având în vedere declaraţiile făcute cu obstinaţie de actualul preşedinte, acel domn care funcţionează la Cotroceni, în ultima vreme, declaraţii care mă vizează direct şi indirect, nu am de ce să merg să stau alături de domnia sa. Nu am niciun fel de motiv. Din contră, am toate motivele să nu merg, pentru că dacă aş sta alături de domnia sa înseamnă că aş cauţiona postura în care se află de patron al statului paralel, pe care se face că nu-l vede şi că nu-l cunoaşte".

Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea nu au fost invitaţi nici anul trecut de către Administraţia Prezidenţială să participe la parada de Ziua Naţională din cauza dosarelor penale pe care le au cei doi. Amândoi au asistat în 2016 din mulţime la paradă şi nu din loja oficială a demnitarilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Patronul hotilor din statul paralel vorbeste de seful statului paralel....ma face sa zimbesc prosteste !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb