TĂRICEANU: "Pro România propune deschiderea tuturor afacerilor, cu testare permanentă a angajaţilor"

J.P.
Politică / 24 octombrie 2020

"Pro România propune deschiderea tuturor afacerilor, cu testare permanentă a angajaţilor"

Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat pe pagina personală de Facebook că Pro România susţine deschiderea tuturor afacerilor, cu testare permanentă a celor care lucrează acolo.

Tăriceanu a scris: "Toate restricţiile acestea pe care Guvernul PNL le impune mediului de afaceri afectează aproape în totalitate companiile mici. Mici cafenele, restaurante, făbricuţe. Toate cu proprietari români. Oare în marile lanţuri de magazine nu circulă virusul? Oare nu putem lua aceleaşi măsuri de siguranţă şi în micile restaurante sau cafenele pentru a le ţine deschise şi a nu lăsa oamenii pe drumuri în prag de iarnă? Noi, la Pro România, am hotărât ca în programul anticriză să propunem deschiderea tuturor afacerilor, cu măsuri de protecţie, cu testare permanentă a celor care lucrează acolo. Soluţia închiderii este o excepţie nu o regulă şi se aplică doar acolo unde se dezvoltă focare. Vorbesc cu mulţi oameni din HoReCa. Aceştia sunt la capătul puterilor şi odată cu ei şi un segment economic care dă de mâncare la sute de mii de români. Este o tragedie, iar măsurile pe care le ia guvernul PNL sunt doar de faţadă, mai degrabă pentru a păcăli românii că fac ceva decât pentru a da o reală mână de ajutor. Cazul IMM Invest îl ştiţi. Astăzi vă spun despre mult lăudatul program de granturi. Guvernul a alocat 350.000.000 euro care ar trebui să ajute cele 20.000 de firme din HoReCa. Suma s-a cheltuit în primele 6 minute de la începerea înscrierii şi de ea au beneficiat cei care au fost cei mai rapizi, adică 6.000 de firme! Ce o să se întâmple cu celelalte 14.000 de companii, doar Dumnezeu ştie."

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Bai Calin-file din poveste, tu mai intai sa-ti testezi cele 6 neveste, iar apoi copiii, si de-abia apoi ai dreptul sa ceri testarea tuturor celor care sunt de acord s-o faca!

    1. V-ati obisnuit cu totii, politruci de 2 bani ce sunteti, sa ordonati poporului sa faca toate experimentele malefice pe pielea lui, in timp ce voi doar asistati la ele, nicidecum nu va supuneti si voi, ca deh, dupa cum zice si fabula, "voi vreti egalitate, dar nu pentru catei"!

      Aceste experimente sataniste au rolul de a aduce populația la disperare astfel încât aceasta să accepte orice, asta e rolul experimentului fascist care se desfășoară sub ochii noștri. Se întinde coarda la maxim, iar când se va introduce vaccinul obligatoriu toată lumea se va închina Fiarei Fasciste pentru a-l primi.

      De asta e zbaterea - Petru ca lumea să primească cu brațele deschise un guvern mondial fascist și orice măsură ticăloasă de control a populației.

      Acești sectanți nu se lasă. 

    deci.... oamenii de rand sa fie chinuiti ca ultimii sobolani de laborator zilnic la job (unde si asa sunt stresati de sefi nebuni si traiesc pe salarii de 2 lei) pe care se fac experimente si sa va mai si voteze pe voi din ProRomania nu ???

    nu te duce prea mult mintea tariceanule 

    1. Da, e vorba de un experiment fascist pe cobai, derulat de niste sectanți nenorociți

    Bava CARICEANU, de ce nu te duci tu puti la Jilva, pentru sperjur?

    Alt tâmpit. Pai ce ar fi de acord cineva cu testare permanenta? Ce înseamnă permanenta, în fiecare dimineață la job îți bagă cineva bete in nas?? Hai sa fim serioși bah Caline, cine drku ar accepta așa ceva, sa se lase testat ca un cobai al capitalismului, fara sa primească niciun ban ?!?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb