TAROM lansează, de mâine, un nou concept de catering la bordul aeronavelor sale, îmbunătăţind meniurile oferite pasagerilor săi. Noile meniuri sunt preparate luând în calcul atât destinaţia către care se îndreaptă pasagerii, mâncarea fiind adaptată la cultura şi obiceiurile culinare ale celor care călătoresc, cât şi timpul petrecut la bord. Pe zborurile scurte, precum cele care deservesc destinaţiile interne sunt preferate gustările, în timp ce pentru cursele lungi meniurile sunt gândite pentru a aduce un aport mai mare de calorii, potrivit unui comunicat remis redacţiei.
"Noul meniu TAROM, care va fi servit începând de la 1 septembrie 2010, a fost creat respectând toate cerinţele calorice pentru un organism sănătos, având cantităţile de proteine şi vitamine necesare. Meniul este preparat de personal calificat, pentru a răspunde exigenţelor pasagerilor, iar sortimentele de prăjituri oferite la bord sunt pregătite în cofetăria proprie. Aspectul şi prezentarea meniului este foarte importantă, de aceea am folosit noi reţete şi sosuri cu diverse arome şi culori, ca să diversificăm meniul", a afirmat Antoine Bernard.