Technophar îşi extinde piaţa în tot bazinul mediteraneean

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 21 august 2008

Technophar Equipment and Service şi Qualicaps K.K. au încheiat un acord cadru de colaborare pentru a susţine vânzările, suportul tehnic şi service-ul pentru utilajele farmaceutice Qualicaps în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Technophar Equipment and Service (2007) Ltd. (TES), cu sediul central în Canada, şi Qualicaps K.K., originar din Nara, Japonia, au încheiat un acord cadru de colaborare pentru a susţine vânzările, suportul tehnic şi service-ul pentru utilajele farmaceutice Qualicaps în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Acordul s-a realizat prin intermediul Technophar Equipment and Service SRL, filiala Technophar din România.

Technophar a intrat pe piaţa românească în 1991 şi are două centre operaţionale de producţie şi distribuţie în localităţile Odorheiu Secuiesc, din judeţul Harghita, şi Cornu, din judeţul Prahova.

Portofoliul Qualicaps de utilaje producătoare de capsule tari şi tablete, care include şi tehnologia de ultimă oră pentru umplerea şi sigilarea capsulelor tari cu conţinut lichid, se va dezvolta şi va mări capacitatea TES de a oferi consumatorilor europeni de produse farmaceutice, de sănătate şi nutriţie soluţii de încapsulare şi livrare a produselor medicamentoase. Gama de soluţii variază de la producţia de capsule până la furnizarea produsului finit atât pentru capsulele moi şi tari, cât şi pentru tablete. Linia de producţie Qualicaps include: echipamente pentru încapsulare cu (sau fără) dispozitiv automat de cântărire şi control al greutăţii, etanşeizarea capsulelor, imprimarea tabletelor, verificarea greutăţii şi inspectarea vizuală. Aceste utilaje sunt disponibile la dimensiuni şi viteze care pot îndeplini orice condiţii şi nevoi de producţie.

În plus, datorită acestui portofoliu extins, TES este acum în măsură să furnizeze, la standarde de laborator, soluţii de ambalare pentru capsule tari şi moi, rezultate ale unei tehnologii optime de livrare a formulelor complexe.

Colaborarea anterioară dintre Eisai şi Qualicaps a încetat, iar, prin intermediul acestui nou acord, responsabilitatea asupra echipamentului Qualicaps existent pe piaţă a revenit TES. Astfel, clienţii care vor achiziţiona utilajele farmaceutice Qualicaps vor avea susţinere locală pentru piese de rezervă, service şi îmbunătăţiri.

Clienţii vor beneficia de o execuţie mai rapidă a proiectelor şi de optimizarea serviciului de asistenţă tehnică pe termen lung la nivel local, dar şi de informaţiile pe care Techophar le deţine despre pieţele locale.

În perioada 30 septembrie - 2 octombrie, Technophar va participa la expoziţia P-MEC din Frankfurt Messe (Sala 4.1, Stand 41G01). Compania va expune echipamente de laborator pentru capsule moi şi tari, echipamente comerciale de umplere şi sigilare a capsulelor tari cu conţinut lichid, dar şi de verificare a capsulelor tari.

Technophar este compania canadiană care ocupă, încă din 1984, primul loc la nivel mondial în industria de echipamente producătoare de capsule moi şi tari. Technophar îşi optimizează procesul de încapsulare prin inovaţii constante. Cu 300 de angajaţi în toată lumea, un punct de producţie în America de Nord şi două în Europa, Technophar este poziţionat ca un partener strategic pentru viitor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb