Titan S.A. lansează un nou brand de pâine toast

C.P.
Companii #Agro-alimentar / 26 octombrie 2010

Compania de morărit şi panificaţie Titan S.A. lansează pe piaţă pâinea toast HapiHap, un produs original, cu un gust irezistibil şi fabricat sub o nouă linie tehnologică, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Achiziţia unui echipament modern de producţie pentru panificaţie, care permite ca pâinea să rămână neatinsă pe durata întregului proces de fabricare şi ambalare, a generat decizia Titan S.A. de a lansa pe piaţă un produs nou de pâine toast. Astfel a luat naştere HapiHap, un brand original în gama de produse deţinute de Titan S.A. "Compania noastră a fost prima din industria de panificaţie care a adus în România conceptul de pâine toast. Ne bucurăm să putem oferi în continuare clienţilor noştri performanţă în calitate şi un gust desăvârşit, venind mereu cu noutăţi, precum pâinea toast HapiHap, recent intrată pe piaţă", afirmă Stefanos Krommydas, Director General al Titan S.A.

"Achiziţionarea acestui echipament modern şi competitiv a însemnat alocarea sumei de 15 milioane de euro şi constituie, de fapt, investiţia noastră în siguranţa consumatorului", mai spune directorul general Stefanos Krommydas. Linia este capabilă să producă 3.250 de pâini toast pe oră, un ritm de lucru care permite acoperirea oricărui nivel al cererii cu produse gustoase şi proaspete. Fabricarea şi ambalarea pâinii toast se realizează într-un mediu complet aseptic, fapt unic în România şi Europa, care garantează perfecta siguranţă alimentară pentru consumator.

Investiţia Titan S.A. în campania de creare si promovare a noului brand se ridică la peste 400.000 de euro. "Suntem convinşi că acest produs nou va fi bine primit de public atât datorită gustului său deosebit, obţinut printr-o reţetă originală, cât şi pentru că el se înscrie în tradiţia pâinii Titan, de a fi secretul unei mese reuşite", completează marketing managerul Violeta Niculae.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb