TPG-PAG a încheiat achiziţia companiei Cassidy Turley

V.B.
Companii #Imobiliare / 6 ianuarie 2015

TPG-PAG a încheiat achiziţia companiei Cassidy Turley

DTZ şi Cassidy Turley s-au unit sub noul brand DTZ

Compania imobiliară DTZ anunţă fuziunea cu Cassidy Turley, după finalizarea achiziţiei acestei firme de către consorţiul privat de investiţii TPG Capital, PAG Asia Capital şi Fondul de pensii al cadrelor didactice din Ontario, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Consorţiul a achiziţionat DTZ în noiembrie 2014.

DTZ oferă acum clienţilor servicii suplimentare integrate în peste 30 de pieţe importante din SUA, în plus faţă de cele existente în Europa şi Asia. Noua companie înregistrează venituri anuale de 2,9 miliarde de dolari şi are peste 28.000 de angajaţi. De asemenea, la nivel global, DTZ are în administrare spaţii totalizând peste 3,3 miliarde de metri pătraţi, în proprietăţi deţinute de clienţi instituţionali, din sectorul public, corporatist şi privat.

După cum a fost anunţat anterior, Tod Lickerman va fi CEO al companiei integrate. Joseph Stettinius Jr., CEO-ul Cassidy Turley, este acum director executiv pe Regiunea America, în timp ce Brett White, fostul CEO al CB Richard Ellis (care, de asemenea, a investit în achiziţie), va deveni preşedinte cu drepturi depline din martie 2015.

DTZ este o companie ce oferă servicii imobiliare, care cuprind intermediere, închirieri şi brokeraj, property şi facility management, pieţe de capital, investiţii şi asset management, evaluări, project management şi consultanţă în construcţii. DTZ are 47.000 de angajaţi (incluzând subcontractori) şi operează în 52 de ţări, prin 208 birouri.

TPG este un fond de investiţii privat înfiinţat în 1992, cu active în administrare de 66 de miliarde de dolari şi birouri în San Francisco, Fort Worth, Austin, Dallas, Houston, New York, Beijing, Hong Kong, Londra, Luxemburg, Melbourne, Moscova, Mumbai, Săo Paulo, Shanghai, Singapore şi Tokyo. TPG Capital a efectuat investiţii în companii publice şi private la nivel global, prin achiziţii finanţate prin credite, recapitalizări, divizări, investiţii cu potenţial de creştere, asocieri şi restructurări. În ultimii 20 de ani, firma a investit în Asia (BTPN, Shenzhen Development Bank, Daphne, China Grand Auto) şi în Australia (Healthscope, Myer, Pet Barn, Alinta şi Inghams).

PAG este un administrator de investiţii alternative din Asia, gestionând fonduri în sectoarele Private Equity, imobiliare şi strategii de randament absolut. PAG are în prezent fonduri de 11 miliarde de dolari în administrare, cu peste 300 de angajaţi şi birouri în Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Beijing, Sydney, Singapore, Seul, Shenzhen şi Delhi. PAG Asia Capital ("PAGAC"), strategia curentă a fondului de Private Equity a PAG, este de a investi 2,5 miliarde de dolari din fondul de buyout pan-asiatic. Firma deţine în portofoliul actual investiţii structurate pe servicii financiare în sectoarele farmaceutic, auto şi retail. În plus, PAG are experienţă în domeniul imobiliar, realizând peste 500 de tranzacţii imobiliare în Asia cu o valoare totală a investiţiei de peste 20 de miliarde dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb