Trafic cu până la 35 % mai mare, de Paşte, în centrele comerciale administrate de CEGIS

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 23 aprilie 2009

Centrele comerciale administrate de CEGIS IMOBILIARE în Bucureşti şi în ţară au înregistrat, în perioada 13-18 aprilie 2009, o creştere între 15% şi 35 % a numărului de vizitatori, comparativ cu o perioadă obişnuită a anului (peste 200.000 de vizitatori zilnic). În plus, în această perioadă traficul e alcătuit în proporţie de peste 70% din cumpărători.

"Evoluţia traficului de vizitatori este cea aşteptată. Românii se pregătesc pentru a petrece sărbătorile pascale în familie, cumpără cadouri pentru cei dragi şi profită şi de promoţiile pe care retailerii le fac în mod tradiţional în această perioadă şi de campaniile de fidelizare pe care noi le derulăm. Există mici diferenţe între Capitală şi provincie, deoarece Bucureştiul are cea mai mare putere de cumpărare", a declarat Gabriel Florea, Director de marketing CEGIS IMOBILIARE SRL.

Centrul Comercial Orhideea rămâne liderul Capitalei, înregistrând un trafic de peste 50.000 de vizitatori în perioada amintită şi o creştere de circa 15 % faţă de o perioadă obişnuită a anului.

CEGIS IMOBILIARE face parte din grupul francez CEGIS, renumit pentru serviciile de administrare a centrelor comerciale şi ansamblurilor terţiare, precum şi pentru serviciile de comercializare, marketing, gestiune locativă şi alte servicii conexe.

Compania operează în România din 2003 şi administrează în prezent 11 centre comerciale (3 în Bucureşti - Orhideea, Esplanada, Carrefour Colentina şi restul în ţară: Carrefour Ploieşti, Carrefour Braşov, Promenada Mall - Bacău, Promenada Mall - Focşani, Tom - Constanţa, Felicia - Iaşi, Era - Iaşi, Era - Oradea) şi mall-ul Grand Arena din Bucureşti. Aceste centre au o suprafaţă comercială de peste 120.000 mp şi un trafic de peste 200.000 clienţi zilnic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb