Trei profesori din Austria au fost demişi după ce au refuzat să poarte măşti împotriva COVID-19

S.B.
Internaţional / 20 martie 2021

Trei profesori din Austria au fost demişi după ce au refuzat să poarte măşti împotriva COVID-19

Trei profesori din Austria care au refuzat să poarte măşti de protecţie împotriva COVID-19 au fost demişi, informează Agerpres.

În Elveţia, un client care a refuzat să poarte mască nu va mai avea voie să intre cinci ani în lanţul de supermarketuri Migros.

Trei profesori din districtele Freistadt, Voecklabruck şi oraşul Wels din Austria Superioară au fost demişi după ce discuţiile cu autorităţile nu au reuşit să rezolve situaţia, a precizat ziarul.

"Au existat multe eforturi pentru a-l convinge să se conformeze măsurilor de prevenţie, însă toate au fost în zadar", a declarat Ministerul Educaţiei despre profesorul din Freistadt.

Alţi trei profesori din Freistadt, Braunau şi Steyr au fost convinşi să poarte măşti şi şi-au păstrat slujbele, a mai spus ziarul.

Începând cu 25 ianuarie, Austria şi-a înăsprit regulile pentru a cere purtarea măştilor de tip FFP2, care filtrează particulele, acolo unde anterior puteau fi utilizate măşti de bumbac.

În Elveţia, unde purtarea măştii este obligatorie în interior, un autoproclamat "rebel al coronavirusului" a încercat să intre într-un supermarket din Lucerna fără a purta mască. El a refuzat în mod repetat să poarte o mască şi a fost în cele din urmă arestat de poliţie. Bărbatului i s-a interzis de asemenea accesul în magazinele SportXX şi Micasa, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nu-ti vine sa crezi unde am ajuns...deci esti sanatos, nu ai COVID, dar esti demis sau ti se interzice accesul in diferite locatii pe motiv ca nu ai masca...In ce lume traim...ar trebui lumea sa se organizeze si pur si simplu segregatie...sa-si faca magazine in ca care sa nu intri daca ai masca sau esti vaccinat sa vedem daca reciproca este valabila

    1. ca orice prostie si magarie nu o sa reziste , incet , incet , cei demisi , ii vor demite pe cei carora li s-a umflat capul !

      Nu se putea altfel, de vreme ce păpușa cancelar Ken(a' lu' Barbie), pudrat, rujat și pomadat cu tone de gel, este sluga preaplecata a lui Soros și primește instrucțiuni de la Tel Aviv și Berlin, în sensul directivelor Cominternului. Iar la Bruxelles domnește serafica și inocenta(contracte dubioase cât a fost ministru al apărării) van der Layen. Iar în Germania Antifa și extrema stânga, ataca la modul propriu criticii guvernului. Refrenul anilor 50 cu duba neagră începe sa fie auzit în toată Europa. Ferească Dumnezeu de mai rău.

      Nu prostilor , o lume responsabila are reguli pe care le respecta .

      regulele proaste nu se respecta , si la auschwitz erau reguli !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb