TUDOSE: "Pariez că vom bate PNL-ul cu 4-5 procente"

J.P.
Politică / 30 noiembrie 2020

"Pariez că vom bate PNL-ul cu 4-5 procente"

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose s-a contrat în emisiunea de ieri seara, de la Antenta 3, cu eurodeputatul PNL Cristian Buşoi, susţinând că liberalii nu vor intra la guvernare, ba chiar că nici nu ar avea cu cine. Mai mult, Tudose a spus că e gata să parieze că PSD va scote în plus faţă de PNL 4-5 procente, la alegerile din 6 decembrie, şi că va intra la guvernare, relatează G4media.

Deranjat de afirmaţia lui Cristian Buşoi, cum că PNL nu va face niciodată un parteneriat de guvernare cu social-democraţii, şi că viitorul guvern se va forma în jurul PNL, cu partide precum USR, PMP şi UDMR, "conform proiecţiilor şi pronosticurilor", Tudose a intervenit susţinând că nu înţelege după ce informaţii se ghideză Buşoi.

"Eu vă spun altceva, că PSD va intra la guvernare. Suntem chiar dispuşi să ne asumăm guvernarea (...) Nu ştiu la ce date vă uitaţi voi, la mama Omida, dar eu vă spun că există sondaje care arată că 75% dintre români consideră guvernarea PNL un dezastru. Pe toate sondajele pe care le-am făcut, acest lucru apare constant, oamenii sunt nemulţumiţi de guvernarea PNL. (...) Vă spun că ieşim pe primul loc, facem chiar şi 50%. (...)", a comentat Tudose.

Fost premier al României, Tudose a mai spus că probabil indicat ar fi ca PSD-ul să meargă în opoziţie, dar "s-ar duce ţara de râpă".

"Eu susţin că venim la guvernare, că putem să intrăm. Pariez că vom bate PNL-ul cu cel puţin 4-5 procente", a spus Tudose.

În replică, Cristian Buşoi a spus că toate sondajele, precum şi rezultatele de la ultimele alegeri, arată că PSD nu are cum să iasă în faţa PNL.

"Nu va lua PSD niciodată 50%. Veţi obţine chiar cel mai prost scor pe care l-a avut vreodata PSD", a apreciat Buşoi.

Tudose a răspuns că liberalii nici măcar n-au cu cine să facă majoritate, afirmând că membrii USR-PLUS îi detestă: "I-aţi auzit săptămâna trecută pe cei de la USR ce declaraţii au făcut la adresa PNL (...) Păi staţi să vedeţi spectacol după alegeri".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Mama Omida a adus procente mari in favoarea voastră, a PSDului ...ca să fie bine , să nu fie rău..dar cu șoșoii și vrăjeala voastră de prosteală n-aveți decât să strigați " ia-ne Doamne stinge-mi neamu' PSD!"

    Lasa-ne, bai securistule klingonian cu profetiile tale in stil de Baba Vanga, puse la punct in laboratoarele Securitatii, prin care sa trimiteti dupa fenta pe oamenii creduli!

    Corect, PNL va ajunce poveste. Noul guvern va fi al PSD-ului cu Ciolos si Ponta adica al vostru al "securistilor"

    E lumea foarte supărată pe toți politicienii domnul Tudose. Nu prea vă iubește nimeni. Aveți cu toții discursuri găunoase și retorică ieftină.

    Dacă veți câștiga procente va fi pentru că lumea e foarte supărată pe PNL și Werner și nu pentru că vă apreciază pe voi. Vedeți cum faceți și vă reformați.  

    Nu v-ati mai satura de banii contribuabililor , de s-ar putea toata viata sa fiti in functii grase pline de privilegii.Madam Firea Vranceanu Pandele , exceptionala poeta, jurnalista ,politiciana ,sotie si mamaaaa, cand va ajunge in Ceruri, il va contesta pe Dumnezeu insusi si se va cocota pe Tronul Sau.

    Din formație lipsește MARADONA ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb