Twitter se apropie de primul său trimestru pe profit

Ziarul BURSA #Internaţional / 27 octombrie 2017

Reţeaua de socializare Twitter a anunţat, joi, că în perioada octombrie-decembrie 2017 ar putea raporta primul profit trimestrial din istoria companiei, după ce, în ultimele luni, a redus costurile şi a găsit alte surse de venit, pe lângă publicitate, informează Reuters.

Imediat după acest anunţ, titlurile Twitter au crescut cu aproape 8%, până la 18,50 dolari pe acţiune.

Până acum, Twitter nu a avut niciodată un trimestru pe profit, pe baza principiilor contabile general acceptate (GAAP), însă joi compania a informat că "este posibil să fie profitabilă, potrivit GAAP', în trimestrul patru, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte rezultatele pe trimestrul al treilea, Twitter a precizat că şi-a redus pierderile nete până la 21 de milioane de dolari, sau trei cenţi pe acţiune, de la 103 milioane de dolari, sau 15 cenţi pe acţiune, în perioada similară a anului trecut. De asemenea, în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2017, Twitter a înregistrat venituri de 590 milioane de dolari, cu 4% mai puţin decât a consemnat în aceeaşi perioadă a anului trecut (616 milioane dolari). Comparativ, analiştii intervievaţi de Thomson Reuters se aşteptau la venituri trimestriale de 587 de milioane de dolari.

Reţeaua de socializare a mai informat că în trimestrul al treilea a avut 330 de milioane de utilizatori activi pe lună, cu patru milioane mai mulţi decât în trimestrul precedent, graţie unei utilizări mai intense a email-ului pentru a-i direcţiona pe oameni spre mesajele tweet pe care ar putea fi interesaţi să le citească. În cazul SUA, numărul de utilizatori ai Twitter a crescut la 69 de milioane de la 68 de milioane.

Până acum, Twitter a avut dificultăţi în a converti popularitatea sa în rândul celebrităţilor şi al persoanelor publice precum preşedintele SUA, Donald Trump, pentru a atrage utilizatori şi advertiseri de la rivali, precum Facebook şi Snapchat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb