Udrea: Viitorul aparţine agenţiilor de turism care investesc în dezvoltarea vânzărilor pe internet

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 13 decembrie 2010

Elena Udrea

Elena Udrea

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că îşi cumpără biletele pentru vacanţe online de pe site-urile agenţiilor de turism şi apreciază că viitorul aparţine turoperatorilor care vor investi în dezvoltarea vânzărilor pe internet. "Personal, din cauza timpului limitat pe care îl am la dispoziţie, prefer să cumpăr pachete de vacanţă de pe site-urile agenţiilor de turism, în loc să mă deplasez până la agenţie", a spus Udrea.

"Nu cred că noile mijloace de comunicare înseamnă eliminarea agenţiilor de turism. Cred, însă, că internetul va modifica modul în care agenţiile fac business", a mai afirmat Udrea, citată de Mediafax.

Preşedintele ANAT, Corina Martin, a spus că cele mai multe dintre agenţiile de turism deţin unul sau mai multe site-uri de rezervări online: "Incidente precum cele create de norul de cenuşă vulcanică sau întreruperile de trafic aerian care blochează pasagerii pe aeroporturi au dovedit că toţi pasagerii care aveau bilete de avion rezervate prin agenţii de turism au fost asistati de acestea şi rerutaţi pe alte curse, spre deosebire de cei care au rezervat direct de la companiile aeriene, care nu au putut contacta compania", a adăugat Martin.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu ma indoiesc de faptul ca unii oameni ocupati din greu cu munca apeleaza la tranzactiile pe net nu numai pentru vacante sau concedii in tara si peste hotare.Ce ma mira este ca desii suntem in criza iar salariile unui numar covarsitor de mare de romani nu trec de 700-800 lei net lunar, suntem asaltati de oferte fara precedent de petrecere a vacantelor sau concediilor cu modicele sume de 280Euro/11 zile/croaziera pana la 35000Euro in nu mai stiu ce destinatii exotice.Glume de sfarsit de an.Cine isi permite si cu ce eforturi. Oare un ins cu 700 lei net pe luna salar cu facturi de plata si copii la scoala se gandeste sa rezeve ceva pe net?Cu ce, doamna, cu ce?

    1. decat ca se aplica versurile trupei parazitii: nimeni n-are bani / toti se prefac ca mor de foame. Nu zic ca unii nu trag mata de coada, dar judecand dupa cate masini sunt pe strada si dupa cum se mai vand iphone-urile si laptopurile, n-o ducem chiar asa de rau. Dar e la moda sa te plangi, si cu toate astea sa te duci la shopping la parnsdorf cu masina.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb