Ultimele luni din an cresc vânzările importatorilor de dulciuri cu circa 40%

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 26 noiembrie 2007

Ultimele luni din an cresc vânzările importatorilor de dulciuri cu circa 40%

Importatorii români de dulciuri înregistrează creşteri ale vânzărilor cu circa 30-40% în ultimele luni din an, faţă de vânzările realizate pe tot parcursul anului, au declarat reprezentanţi ai firmelor care activează în acest domeniu. "Ultimele 2-3 luni sunt lunile de vârf. În această perioadă, vânzările de dulciuri cresc cu circa 40%. Preferata consumatorilor este ciocolata, ea ocupă un loc important în topul produselor comercializate de noi", a declarat directorul de marketing al firmei importatoare de dulciuri Firenze COM, Ştefan Crăciun, citat de NewsIn.

Pentru anul 2007, societatea Firenze COM estimează o cifră de afaceri de 4 - 4,5 milioane de euro, în creştere faţă de circa 3,6 milioane euro înregistrate în 2006. Societatea importă în România, începând cu anul 1994, ciocolată, praline, prăjituri şi cereale din Italia, Belgia, Spania, Germania şi Danemarca.

Potrivit declaraţiilor directorului de retail al companiei importatoare de dulciuri şi produse alcoolice Lerida International, Mihai Niţă, consumatorii sunt atraşi de tipul ambalajului, dulciurile ambalate în lemn fiind preferatele cumpărătorilor.

"De la începutul anului 2007 până în prezent am realizat o cifră de afaceri de circa 450.000 de euro şi ne aşteptăm la o creştere cu circa 30% până la sfârşitul anului. În 2005, compania noastră a înregistrat o cifră de afaceri de circa 200.000 de euro. Printre produsele care aduc mari vânzări firmei se numără pralinele cu alcool ambalate în cutii de lemn, care se vând foarte bine pe tot parcursul anului. Lichiorurile de cafea sau migdale, cu un grad de alcool de 25%, mult mai mare decât al celorlalte existente pe piaţă, sunt şi ele apreciate de clienţi," a precizat Mihai Niţă.

Compania este prezentă pe piaţa românească din 2005 şi importă produse alimentare şi alcoolice din Belgia.

În perioada 23-25 noiembrie, la Bucureşti, se desfăşoară a V a ediţie a Târgului de cafea şi ciocolată. Expozanţii au în ofertă produse speciale pentru perioada sărbătorilor de iarnă sub formă de figurine festive sau pachete speciale cu dulciuri, preţurile fiind cuprinse între 10 şi 48 de lei. Ciocolata cu ardei iute sau piper reprezintă câteva dintre specialităţile participanţilor la târg.

Printre expozanţi se numără producători, importatori şi distribuitori de cafea, ciocolată, biscuiţi şi napolitane cu ciocolată, lichioruri cu arome de ciocolată, espressoare, cafetiere şi automate de cafea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb