Un nou Director General Vanzari la ROMCAR SRL

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 1 iunie 2007

Romcar SRL, Reprezentantul Ford pentru Romania, anunta ca, începând de mâine, 01 iunie 2007, noul Director General Vânzâri va fi domnul Dragoş Magdalina.

Dumnealui va prelua responsabilitătle acestei functii de la domnul Teodor Brusalis, care a fost numit in functia de Director General al Romcar Motors, unul dintre cei mai mari si importanti distribuitori autorizati Ford din Romania.

Domnul Dragos Magdalina se bucura de o experienta vasta in cadrul echipei de vanzari a Romcar. Dumnealui si-a inceput activitatea in companie in urma cu 7 ani, perioada in care a ocupat, pe rand, functiile de coordonator vanzari dealeri, director vanzari retea dealeri, director vanzari retail.

In termen de vanzari, Romcar şi-a propus să vândă in acest an, prin intermediul retelei sale de distributie, peste 17.000 de unităţi, cu aproximativ 33% mai mult decât anul trecut. Se aşteaptă un aport important şi din partea noilor modele Ford lansate anul acesta în România, şi anume Ranger, Focus Coupe Cabrio şi în special Ford Mondeo.

Romcar este reprezentantul mărcii Ford în România din anul 1992 şi dispune de o reţea de 22 de distribuitori autorizaţi în întreaga ţară. Romcar aduce pe piaţa românească 13 modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activităţile sale de producţie şi distribuţie desfăşurându-se pe mai mult de 200 de pieţe, pe şase continente.

Domnul Teodor Brusalis il va inlocui la Romcar Motors, pe domnul Cristian Bica, numit recent in functia de Director Dezvoltare Retea Dealeri, in cadrul holding-ului Tiriac.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb