Un nou nectar Granini de la "Carlsrom Beverages"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 12 noiembrie 2008

Compania "Carlsrom Beverages" lansează, în ediţie limitată, un nou sortiment de nectar Granini, special conceput pentru sărbătorile de iarnă. Cu o combinaţie inedită de portocale, banane şi scorţişoară, Granini Aroma de Iarnă este un produs unic pe segmentul băuturilor necarbonatate.

Astfel, începând din 10 noiembrie, noul sortiment Granini este disponibil în locaţiile Key Account din toată ţara, în ambalajul de 1 L. Acest produs beneficiază de un design special al sticlei, potrivit cu perioada sărbătorilor - sticlă albă cu eticheta roşie, ambalajul păstrând inovaţia "aroma safe", ce garantează conservarea calităţii sucurilor Granini. Format din trei straturi de plastic prevăzute cu o barieră de oxigen la mijloc, ambalajul păstrează aromele naturale ale sucului şi răspunde necesităţilor consumatorilor în ceea ce priveşte siguranţa, manevrarea uşoară, având raportul perfect între greutatea conţinutului şi cea a ambalajului - cântăreşte doar 39 g.

"După intrarea pe segmentul de still drinks, la începutul acestui an, am dorit să aducem în atenţia consumatorilor fideli ai mărcii un nou sortiment Granini, care să însoţească momentele speciale petrecute alături de familie, în preajma sărbătorilor de iarnă. În primele 10 luni ale acestui an, vânzările Granini au crescut de 5 ori faţă de perioada similară a anului trecut, atât datorită intrării Granini pe un nou segment cu marca Granini Racoarea Fructelor, cât şi datorită creşterii vânzărilor pe segmentele juice & nectar.", a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte Marketing URBB & Carlsrom Beverage.

Noul produs respectă exigenţele de calitate ale mărcii Granini, fiind un produs premium, fabricat cu ajutorul tehnologiilor de cele mai înaltă calitate, atât pentru procesarea fructelor, cât şi în ceea ce priveşte îmbutelierea. Granini este un produs 100% natural, apreciat de 43 de ani, în peste 74 de ţări pentru atributele sale: fără coloranţi, fără conservanţi, fără fructe şi legume modificate genetic.

Eckes-Granini, grup care include şi marca Granini, a dezvoltat un departament puternic de Cercetare şi Dezvoltare, având ca misiune principală dezvoltarea unor noi tehnologii de producţie, reţete îmbunătăţite şi metode de ambalare revoluţionare. Ca rezultat al acestor activităţi, Eckes-Granini a obţinut numeroase distincţii în anul 2005.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb