UPDATE Sanda Ladoşi a anunţat că a fost pusă sub urmărire penală de către DIICOT

A.C.
Anticorupţie / 28 noiembrie 2017

Sanda Ladoşi a anunţat că a fost pusă sub urmărire penală de către DIICOT

Actualizare 18:05

Cântăreaţa Sanda Ladoşi, ridicată de procurorii DIICOT într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, în care soţul ei, Ştefan Tache, este acuzat de organizarea unui grup infracţional, a declarat că a fost pusă sub urmărire penală în acest caz.

Ea a afirmat că nu are nicio implicare în gruparea infracţională la care fac referire anchetatorii, susţinând că a avut doar un rol "scriptic".

Sanda Ladoşi a spus că în 2008, când procurorii DIICOT spun că a fost creat acest grup infracţional, ea era însărcinată, apoi a stat acasă cu copiii.

Cântăreaţa a declarat: "Situaţia mi se pare stupidă. Eu zece ani am fost la domiciliu cu copiii. Numele meu nu apare în niciun document".

Sanda Lasoşi a făcut aceste declaraţii la DIICOT, unde audierile în acest dosar continuă. Ea a fost audiată timp de aproape zece ore.

Surse judiciare citate de News.ro spun că Ştefan Tache, soţul Sandei Ladoşi, este urmărit penal în acest dosar pentru constituire a unui grup unui grup infracţional organizat, înşelăciune şi spălare de bani în formă continuată, iar cântereaţa este acuzată de spălare de bani şi de sprijinirea grupării iniţiate de soţul său.

Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicaţi de procurori în această dimineaţă de la locuinţa lor şi duşi la audieri la sediul central al DIICOT.

Conform unor surse judiciare, în perioada 2008 - 2014, împreună cu un alt suspect în acest dosar, Cristian Ilie, soţul cântăreţei ar fi iniţiat şi constituit o grupare suspectată de înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obţinute din activitatea infracţională, grup la care au aderat şi pe care l-au sprijinit şi alte persoane.

(S.A.)

---------------

Cântăreaţa Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi de procurorii DIICOT, astăzi, într-un dosar privind o fraudă de aproximativ un milon de euro, prejudiciu creat Fondului Naţional pentru Garantarea Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), conform unor surse judiciare.

În acest dosar, procurorii DIICOT au făcut în această dimineaţă zece percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional organizat suspectat de înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată, în care sunt vizate 17 persoane.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicaţi de procurori în această dimineaţă de la locuinţa lor şi duşi la audieri la sediul central al DIICOT.

DIICOT a anunţat, astăzi, că procurorii de la Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au făcut zece de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată.

Conform DIICOT, în perioada 2008 - 2014, doi suspecţi au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat specializat în înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obţinute din activitatea infracţională, grup la care au aderat şi pe care l-au sprijinit şi alte persoane.

De asemenea, în perioada 2008-2014, la intervale diferite de timp, suspecţii, în calitate de asociaţi/administratori sau împuterniciţi în cadrul mai multor societăşi comerciale, au indus în eroare Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia încheierii şi executării a două contracte de credit (acorduri cadrul de finanţare) şi 6 acte adiţionale prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanţarea activităţii de leasing financiar) şi prin folosirea de mijloace frauduloase, producându-se o pagubă de 4. 344.939,50 de lei.

În acest dosar se fac cercetări vizând 17 persoane, iar la sediul DIICOT, Structura Centrală, vor fi duse la audieri 45 de persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb