Vâlcov: "Avem două nume pentru posturile libere din CA-ul Loteriei"

Emilia Olescu
Companii / 8 ianuarie 2015

Conducerea MFP a făcut cinci propuneri pentru ocuparea celor trei posturi libere din Consiliul de Administraţie al Loteriei Române, potrivit ministrului de resort Darius Vâlcov, care a spus, astăzi într-o conferinţă de presă, că doar doi dintre cei cinci au acceptat propunerea să ocupe respectivele funcţii.

Trei membri din CA al Loteriei Române au demisionat din funcţie, la finalul anului trecut, după cum ne-au spus surse apropiate situaţiei.

Extragerile Loto 6/49 de astăzi şi de duminică, 4 ianuarie, au fost suspendate, în premieră după aproape 110 ani, de când nu s-a mai întâmplat acest lucru. Loteria Română a anunţat că prima extragere 6/49 din acest an va avea loc în data de 11 ianuarie.

Grecii de la Intralot au renunţat la contractul privind administrarea şi gestionarea jocurilor loteristice încheiat cu Loteria Română (CNLR), după cum ne-a spus Sorin Constantinescu, preşedintele Asociaţiei Organizatorilor de Cazinouri din România (AOCR), care ne-a explicat: "La începutul lunii decembrie, grecii de la Intralot au transmis o scrisoare Loteriei Române, prin care anunţau că, din data de 31 decembrie, de la ora 23.59, nicio relaţie comercială dintre cele două părţi nu mai este valabilă. În condiţiile în care doar grecii s-au ocupat de sistem, Loteria nu deţine decât echipamentele, nu şi softul. Astfel, toată activitatea companiei a fost blocată - nu mai au pariuri, nu mai au cum să organizeze extragerile 6/49... Din 1906 nu s-a mai întâmplat să nu aibă loc două trageri consecutive la Loto".

Loteria Română şi Intralot au încheiat un contract de colaborare pe zece ani în anul 2003 (fiind, astfel, prelungit contractul încheiat, iniţial, în 1993), acesta vizând jocurile loteristice şi serviciile suport. După expirarea contractului, acesta a fost prelungit prin mai multe acte adiţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb