Venus concurează cu Mamaia la viteza modernizării

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 31 mai 2016

Venus concurează cu Mamaia la viteza modernizării

Adrian Voican: "Vânzările touroperatorilor, pentru Litoral, sunt în creştere anul acesta faţă de anul trecut cu procente semnificative"

Staţiunea Venus înregistrează cea mai pronunţată tendinţă de creştere a calităţii şi concurează serios cu Mamaia în ceea ce priveşte viteza modernizării, potrivit touroperatorului Bibi Touring.

Dinamica dezvoltării acestei staţiuni este fără precedent în opinia agenţiei, iar investiţiile făcute în hoteluri de 4 sau 5 stele îşi arată roadele. Pe lângă hotelurile Afrodita, Inter sau Vulturul, anul acesta, noile modernizări făcute la complexul Mera, măresc considerabil gradul de confort şi vizibilitatea staţiunii din sudul litoralului nostru.

Evaluarea serviciilor de cazare, masă şi entertainment a fost făcută de consultanţii de turism din toată ţara care au descins, în ultimele zile de mai, pe Litoral şi în Delta Dunării.

Adrian Voican, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) şi director general al Bibi Touring a declarat: "Suntem în al 11-lea an consecutiv în astfel de călătorii de documentare. Lucrurile stau de la an la an din ce în ce mai bine. Anul acesta avem plaje modernizate, frumoase şi spaţioase, la Eforie Nord, Constanţa şi nu numai. Investiţiile care se fac în modernizarea sau construirea de noi unităţi de cazare sunt un semn evident că industria turismului este una cu potenţial cert de creştere. Pe de altă parte tot acest efort ţine pasul, de fapt, cu tendinţele înregistrate în obiceiurile de consum ale turistului care, în ultimul timp, pune din ce în ce mai mult accentul pe confort. De altfel, vânzările touroperatorilor, pentru Litoral, sunt în creştere anul acesta faţă de anul trecut cu procente semnificative."

Potrivit Bibi Touring, Mamaia, ca în fiecare an, este pregătită cel mai temeinic să primească turiştii.

Conform agenţiei de turism, hotelurile şi restaurantele sunt curate şi au personal bine pregătit.

De asemenea, calendarul evenimentelor din staţiunea Mamaia este bine pus la punct. Turiştii vor avea la dispoziţie spectacole din domenii diverse.

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral Delta Dunării a declarat: "Sezonul acesta, în Mamaia, în fiecare săptămână este programat câte un eveniment major. Va fi o bogăţie de evenimente muzicale, sportive, de modă, automobilism si motociclism, demonstraţii aviatice sau culinar - gastronomice, toate sunt menite să aducă mai multă culoare, spectacol şi bună dispoziţie pentru turişti, mai multă bucurie celor ce aleg să petreacă vacanţa în Mamaia".

Prim-vicepreşedintele ANAT este de părere că organizarea de astfel de evenimente este cea mai frumoasă formă de a promova staţiunile de pe Litoral.

Noutatea sezonului este posibilitatea turiştilor de a ajunge pe litoral folosind curse aeriene interne, adică de a călători din Timişoara, Cluj, Sibiu sau Iaşi, direct în Constanţa, după doar două ore de călătorie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb