VICTOR PONTA:  După ce moţiunea trece, voi propune PSD refacerea majorităţii

V.I.
Politică / 7 octombrie 2019

Victor Ponta

Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni, că la o oră după ce va trece moţiunea de cenzură în Parlament va propune PSD să refacă majoritatea de stânga, fără Viorica Dăncilă, menţionând că are două sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Ponta a precizat că, dacă se va forma un guvern PNL-USR, Pro România va fi în Opoziţie.

"Votăm la vedere la moţiunea de cenzură şi dacă se face un guvern PNL - USR o să fim tot în Opoziţie şi o să-i ajutăm sau o să-i criticăm de acolo", a afirmat Ponta.

"Dar, joi seară, la o oră după moţiunea de cenzură, o să fac o propunere oficială către toţi foştii mei colegi de la PSD să refacem o majoritate fără Dăncilă, Fifor. (...) Propunerea de premier o discutăm joi după-amiază. Să nu ne-o propună tot pe doamna Dăncilă. Să fie un premier care nu este nici la PSD, nici la Pro România, că sunt orgolii mari, dar pe care îl cunoaştem, îl susţinem toţi şi din PSD şi din Pro România. Este un om care a muncit în guverne. PSD nu ar accepta pe cineva de la Pro România. (...) Important este că, până la alegeri, am putea avea o majoritate de stânga care să facă ce nu s-a făcut din 2016, pentru că nu a vrut Dragnea, Dăncilă etc. Dacă nu, dacă face Guvernul PNL cu USR şi cu PMP şi cu cine o mai face, pe noi să nu se bazeze", a susţinut Victor Ponta.

Întrebat dacă Pro România şi ALDE nu vor susţine o guvernare PNL, Ponta a spus că poate să vorbească doar despre Pro România şi nu a vrut să dezvăluie propunerea pentru funcţia de premier pe care o va face.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Tot ce deriva din PSD tot mizerie ramane!

    Ponta nu se dezmite de caracterul si apucaturile de PSD-ist sadea.

    Este mai jalnic decat Dancila. 

    1. o sa ii iasa manevra de absorbtie a 80% din psd in pro romania. vine cu ceva propunere de prim ministru gen Vasile Puscas, sau alt foarte respectat personaj ex - politic , nu e asa complicat ce face ponta

      Eu cred ca vine cu Tariceanu prim-ministru ! Ar fi la fel de slab ca Dancila (avem si experienta cu Tariceanu ministru al industriei, cand statea mai mult la partid decat la minister, iar ca premier nu a lasat nimic de Laudat)! Ponta mai bine ar spune pe cine are in vedere ca premier inainte de votarea motiunii, ca ar avea de castigat daca nu-l va propune pe Tariceanu.

      Nu e complicat ci otravitor.

      Asta este problema - lipsa de caracter si de verticalitate din politica noastra. 

      Vreau corectitudine (culoarea politica chiar nu ma intereseaza pentru ca oricum nu conteaza la noi) pentru ca prefer sa pierd pe moment din prea multa corectitydine decat sa castig pe moment trisand. Gonim cu disperare dupa desertaciuni si parjolim totul in jur doar pentru... 

      Chiar asa, pentru ce? 

      Chiar se justifica asta catusi de putin?

      Convingerea mea este ca NU! 

      joci poker? ai AA , raise mult, toti fac fold si ai dus in casa blindurile. bad move. jocul asta al politicii e dinamic, e altceva decit iti doresti sau vrei sa vezi/speri/crezi. mda. inca ceva, nu e jocul tau, e al lor. recalibreazati asteptarile

      este si jocul nostru. noi votam.

      Confunzi dinamica cu mizeria si lipsa de caracter.

      Viata ta se reduce la jocul de poker care te-a acaparat in totalitate. 

      Caracterul politicianului determina calitatea politicii care la randul ei determina calitatea rezultatului final (ala care ne afecteaza pe toti). 

      Conduci asa cum faci politica si faci politica asa cum esti educat (i cum iti ete caracterul). 

      Acum citeste de la coada la cap si vei intelege de ce nu mai vreau sa aud de mizerabili in politica si de caractere marunte.

    Pontaru' pontificat si pontat de securistii papusari nu poate scoate decit poante.....numele de ponta este derivat din p***ta parlamentului sau din pi**a parlamentului. Am o dilema deci ma ajuta cineva ?

    Nu iese la cuvinte incrucisate....

    Liberalii au facut o greseala grava.Motiunea nu trebuia depusa ,daca anterior ,nu se negocia si o viitoare alianta de guvernare.altfel castigator .fara anticipate ,e doar Ponta.Dar,in vremurile astea tulburi e bine ca PSD SA SE AUTODISTRUGA.Totusi PNL si USR par o gluma de partide.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb