VIOLETA ALEXANDRU: ''Obiectivul pe care mi l-am asumat a fost să curăţ organizaţiile noastre de practicile USL-iste''

G.U.
Politică / 24 iulie 2021

''Obiectivul pe care mi l-am asumat a fost să curăţ organizaţiile noastre de practicile USL-iste''

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, şi-a prezentat, astăzi, raportul de activitate în fruntea filialei, afirmând că obiectivul asumat a fost să "cureţe" organizaţiile liberale de practicile USL-iste şi să identifice, să crească lideri care să aibă încredere în competenţele lor, "să nu se simtă că trebuie să negocieze cu cineva pe sub masă sau să se pună bine cu cineva pentru că pe cont propriu nu pot reuşi", informează Agerpres.

"Obiectivul pe care mi l-am asumat a fost să curăţ, nu o să ascund, să curăţ organizaţiile noastre de practicile USL-iste. Am avut un obiectiv asumat să dau încredere colegilor noştri, în primul rând să identific şi să cresc lideri în filialele noastre, care să stea pe picioarele lor, care să aibă încredere în competenţelor lor şi care să nu se simtă că trebuie să negocieze cu cineva pe sub masă sau trebuie să se pună bine cu cineva pentru că pe cont propriu nu pot reuşi", a afirmat Violeta Alexandru, la şedinţa Comitetului de coordonare al PNL Bucureşti, în cadrul căruia va fi aleasă conducerea filialei.

Aceasta a menţionat că decizia de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei a fost discutată cu membrii organizaţiei, adăugând că în acest fel a fost îndeplinit obiectivul de înlăturare a PSD din Bucureşti, notează sursa citată.

"Am ţinut mult să dăm jos PSD-ul din Bucureşti şi am ţinut împreună la acest obiectiv. Sunt omul care a fost în fiecare filială aşa că decizia de a susţine împreună un candidat comun, noi şi USR PLUS, a fost o decizie discutată cu dumneavoastră. (...) Decizia a fost obiectivul de înlăturare a PSD din Bucureşti şi am reuşit împreună acest lucru. Vă mulţumesc pentru sacrificiu şi că aţi înţeles că înainte de orice vrem binele Bucureştiului şi vrem să scoatem Capitala şi administraţia din aranjamentele şi grupurile de interese ale PSD, care o storseseră de ultimele resurse financiare de a ajuns Nicuşor Dan să se chinuie să găsească o soluţie pentru care să acomodeze bugetul ca să susţină cheltuielile necesare, ce să mai vorbim de investiţii. PSD se bucură când ne vede cum ne luptăm între noi", a menţionat Violeta Alexandru.

Ea s-a referit şi la rezultatele obţinute la alegeri, menţionând că a fost o creştere a procentului de susţinere faţă de 2016 şi o dublare a numărului de parlamentari.

"Trebuie să o spunem foarte clar că am crescut cu 50% faţă de 2016. E o creştere într-un oraş ca Bucureştiul în care avem un competitor foarte bine pregătit, care este USR PLUS, avem o creştere. (...) 50% creştere faţă de 2016, 100% creştere faţă de 2016 la parlamentare. Am dublat numărul de parlamentari pentru că am făcut campanie împreună om la om, unii dintre noi care suntem astăzi parlamentari, doar unii", a mai arătat Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, PNL este la Bucureşti într-un parteneriat corect cu USR PLUS.

"Tot împreună am intrat într-o coaliţie pentru conducerea Bucureştiului alături de USR PLUS şi suntem într-un parteneriat corect (...). Nu este o colaborare întotdeauna uşoară. Eu nu sunt un om care să stea pe Facebook, să poarte discuţii şi să se contreze cu ceilalţi decât atunci când este strict necesar. (...) Am făcut un obiectiv - reuşita colaborării cu parteneri cu care nu am mai lucrat niciodată", a mai menţionat Violeta Alexandru.

Liderul PNL Bucureşti s-a referit şi la colaborarea cu Nicuşor Dan.

"Punctez colaborarea cu primarul general. Când e cineva din interiorul partidului altfel arată relaţia de colaborare. Când e cineva din afara partidului, îţi trebuie, cu atât mai mult, corectitudine, pentru a putea consolida o relaţie de încredere cu cineva cu care lucrezi. Noi în acest moment suntem în cea mai bună relaţie de colaborare cu primarul general, PNL, ca să vorbesc despre mine, PNL, filiala Bucureşti. Este un nivel al încrederii pe care l-am atins în colaborarea cu primarul general, în pofida zilelor care sunt mai aglomerate sau mai tensionate, care îţi arată o maturitate politică din partea ambelor părţi pentru binele Bucureştiului, este un rezultat cert pe care l-am atins într-o perioadă extrem de dificilă. Şi acum liberalii din Bucureşti trebuie să facă un pas înainte către construcţie, către implementarea de proiecte având în vedere bugetul aprobat", a mai spus Violeta Alexandru.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Da doamna, la PSD furau toti dar furau cate putin, la voi politica-i sa fure cativa dar sa fure miliarde. Ca or fi mai fost si la tine in organizatie PNL-isti care furau putin , se poate. Bine ca i-ai dezvatat Ca alta diferenta intre voi si PSD nu se vede.

    1. Datele de la Ministerul dd Finante arata ca 14 din cele 22 de companii municipale infiintate de Firea au "generat o pierdere" de aprox. 200 mil lei, adica vreo 40 milioane de euro. Vi se pare ca PSD-ul a furat putin ? Asta nu justifica ca PNL--ul/USR-ul/dreapta sa fure ceva, ci doar ca platesc oalele sparte de PSD. Eu sper ca intr-o zi sa ne vedem cu totii ca avand acelasi intetes, acela ar corectitudinii, indiferent daca PSD sau PNL-USR. Stiu ca pare utopic, dar poate ca utopia salveaza Ronania !

      Da,PNL/USR plus(as zice minus)s-au sacrificat saracii pentru binele tarii.Toti s-au sacrificat pentru binele tarii inca de pe vremea lui Ceausescu,in frunte cu securistii care il povatuiau in fel si chip(la indicatia rusilor)cum sa mai chinuiasca poporul roman.Asta ca buni patrioti ce erau si sunt.Oameni de omenie ,ce mai tura-vura.Asa sa le ajute Dumnezeu!

    Cine esti tu pentru PNL? Ce vechime de partid ai? Ce legaturi ai cu acest partid decat ca te_a pus intr-o functie nemeritata pentru care nu ai dovedit nimic? Ai curatat tu organizatiile? Pe urechile tale ca le-ai curatat? Cum? Ca cel mai mare blatist cu PSDul este chiar Orban, omul compromisurilor si promotorul prostilor in PNL. Hai, lasa-ne.

    1. Nu conteaza vechimea, prostovanule! Daca era sa ne luam dupa vechime, Iliescu conducea Romania acum.

      Conteaza calitatile pe care le are omul si nu cat timp a golanit prin PSD sau PNL. 

      Sper ca esti singurul sustinator al lui Catu cu asa "calitati" si "inteligenta debordanta" ca altfel, daca mai sunt si altii ca tine, ne ia hatu pe toti!!!

      Sarim din lacul Orban in putul Catul 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb