Vodafone lansează o ofertă specială pentru pachetele de Internet mobil cu mini-laptop inclus

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 octombrie 2009

Vodafone România anunţă o nouă ofertă care aduce clienţilor preţuri speciale la toate modelele de netbook achiziţionate împreună cu un abonament de Internet mobil. Astfel, clienţii pot achiziţiona trei modele de netbook - Vodafone Log"n"Go, Lenovo S10 IdeeaPad şi Lenovo S10 IdeeaPad 3G - la preţuri începând de la 99 euro (TVA inclus), împreună cu un pachet Vodafone Unlimited Mobile Internet & Office, cu contracte încheiate pe 2 ani.

Potrivit unui comunicat al companiei, traficul de date care depăşeşte valorile specificate pentru fiecare abonament de Internet mobil nu va fi taxat suplimentar, iar viteza corespunzătoare acestuia va fi de până la 128 kbps.

Vodafone Log"n"Go încorporează tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz şi dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Totodată, netbook-ul Vodafone se remarcă prin caracteristici precum: memorie RAM de 1 GB, hard-disk de 160 GB, ecran de 10.2" şi cântăreşte doar 1,2 kilograme.

Lenovo S10 este un netbook ultraportabil, uşor, cu aspect elegant, echipat cu un procesor Intel Atom 1.6 Ghz, hard - disk de 160 GB, ecran de 10,1"" şi 1.5 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad, respectiv 1 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad 3G, care dispune, în plus, de modem încorporat.

Noua ofertă promoţională pentru pachetele de date mobile cu netbook inclus este disponibilă în toate magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi, începând de joi, până pe 20 noiembrie, mai specifică comunicatul.

Vodafone oferă cea mai extinsă acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de până la 7,2 Mbps, în peste 500 de localităţi, reprezentând aproximativ 50 la sută din populaţia României.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea peste 9,5 milioane de clienţi, la 30 iunie 2009.

Vodafone este cel mai mare grup internaţional de comunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 315 milioane de clienţi, la 30 iunie 2009.

În prezent, Vodafone are divizii în 31 de ţări pe cinci continente şi aproximativ 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb