Vodafone lansează serviciul de streaming video şi de muzică 4GTV+

Mathias Klein
Companii #Telecomunicaţii / 30 septembrie 2016

Compania de telecomunicaţii Vodafone România a lansat serviciul de streaming video şi de muzică 4GTV+ şi a încheiat un nou parteneriat pentru piaţa din ţara noastră cu Netflix, o reţea de televiziune prin internet.

Potrivit unui comunicat de presă al Vodafone, serviciul 4GTV+ oferă acces la o serie largă de canale TV, care acoperă toate tipurile de conţinut, de la ştiri la divertisment, atât local, cât şi internaţional. Serviciul include şi 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga, precum şi producţii oferite de parteneri precum Disney Channel, Disney Junior şi Disney Channel On Demand.

De asemenea, Vodafone România anunţă un parteneriat cu Netflix care include o ofertă exclusivă pentru clienţii Vodafone.

"Astăzi anunţăm serviciul 4GTV+, prin care clienţii noştri vor putea să consume conţinut personalizat oricând şi oriunde. 4GTV+ oferă acces la cel mai relevant conţinut local şi global într-un mod (...) intuitiv", a declarat Ravinder Takkar, preşedinte şi CEO Vodafone România.

Serviciul este disponibil pe smartphone-uri şi tablete pentru toţi clienţii Vodafone România descărcând aplicaţia 4GTV+ din App Store şi Google Play. Abonaţii Vodafone pot beneficia de conţinutul integral oferit de serviciu, care include un bonus exclusiv de trei luni de Netflix, pentru abonamente începând de la Red 19.

Grupul Vodafone are divizii în 26 de ţări, 51 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 iunie 2016, Vodafone avea 465 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 13,7 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb