Vodafone România a lansat serviciul Vodafone Internet pe mobil

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 mai 2008

Vodafone România a lansat serviciul Vodafone Internet pe mobil care oferă clienţilor acces mai uşor şi mai rapid la Internet, de pe telefonul mobil, precum şi conţinut îmbogăţit. Acesta este un nou pas care susţine strategia de date mobile a Vodafone România, după succesul ofertelor Vodafone Mobile Connect, recent lansate.

Oriunde în aria de acoperire a reţelei Vodafone România, clienţii se pot conecta la Internet, direct de pe telefonul mobil, pentru a accesa site-urile preferate, pentru a-şi consulta e-mailurile sau pentru a comunica prin messenger cu prietenii, la tarife foarte avantajoase. Cu o interfaţă optimizată, Vodafone Internet pe mobil permite utilizatorilor să îşi folosească telefoanele mobile pentru a se bucura de servicii pe care le accesează în mod obişnuit de pe computer. Vodafone Internet pe mobil se adresează tuturor clienţilor noştri, atât persoane fizice, cât şi din mediul de afaceri, şi este disponibil în toate planurile tarifare, precum şi în oferta de servicii preplătite a Vodafone România.

"Odată cu intrarea comunicaţiilor mobile în era 2.0, convergenţa serviciilor a devenit o realitate pe care portofoliul nostru trebuia să o reflecte într-un mod cât mai apropiat de nevoile utilizatorilor. Vodafone Internet pe mobil revoluţionează modul de utilizare a telefonului mobil, aducând o nouă experienţă a Internetului, similară cu cea oferită de computer. Cu noul serviciu, clienţii noătri pot să exploreze întregul univers al Internetului de pe telefonul mobil, fără a fi preocupaţi de costuri, datorită noii structuri de tarifare, care aduce o mai mare simplitate şi o valoare de utilizare superioară" a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Conţinut

Cu un design nou, asemănător cu cel accesibil de pe computer, portalul Vodafone live! - poartă de acces către Internet de pe telefonul mobil - aduce o ofertă extinsă de conţinut şi servicii care completează oferta de informaţii şi divertisment existentă în portal. Portalul include acum link-uri directe către peste 40 de site-uri locale şi internaţionale, pe care utilizatorii le pot accesa de pe telefonul mobil, la fel de uşor ca şi de pe calculator, precum şi un câmp dedicat pentru tastarea adreselor site-urilor web, pentru a facilita navigarea pe Internet.

Cu Vodafone Internet pe mobil, clienţii Vodafone România au acces, direct din portalul Vodafone live!, la Yahoo messenger si E-mail, la Google.com, cel mai popular motor de cautare pe Internet, precum si la mai multe comunitati online, inclusiv din Romania. De asemenea, noua oferta cuprinde o serie de site-uri de stiri şi informatii adaptate pentru telefonul mobil, unul dintre cele mai populare site-uri locale de recrutare, ghiduri turistice şi rezervari de bilete, divertisment şi timp liber, bloguri, precum şi o mare varietate de site-uri de pe care utilizatorii pot descarca şi achizitiona jocuri, filme şi continut pentru mobil (vezi Fact Sheet atasat pentru lista completa a partenerilor).

Tarife

Vodafone Internet pe mobil aduce atat abonatilor cat si utilizatorilor de servicii preplatite preturi foarte atractive pentru navigarea pe Internet si in portalul mobil. Toti clientii nostri pot opta fie pentru un abonament lunar de 4 Euro, fie pentru o taxa de acces de 0,20 Euro pe sesiune de conectare.

- Abonamentul lunar de 4 EUR (fara TVA) permite clientilor nostri navigare gratuita nelimitata in Vodafone live! si trafic gratuit pe oricare alte site-uri Internet, in limita a 500 MB.

- Tarifarea pentru fiecare conectare, în valoare de 0,20 EUR (fără TVA), permite clienţilor Vodafone România accesarea oricarui site, inclusiv a portalului Vodafone live!. Traficul în Vodafone live! este gratuit, iar traficul realizat pe alte site-uri, in afara portalului, se taxeaza cu 0,40 EUR/ MB (fara TVA).

- Promoţional, abonaţii Vodafone România pot naviga pe Internet gratuit şi nelimitat, în primele două luni de la activarea serviciului.

Telefoane

Vodafone Internet pe mobil este disponibil pe orice telefon compatibil Vodafone live! si pe toate modelele de telefoane care includ in meniu functia de browser Internet. Clientii Vodafone Romania au la dispozitie o gama larga de telefoane mobile care permit conectarea la Internet, de la modelele mai simple, precum Nokia 2630, Samsung E250, Samsung J700, pana la modele care ofera cea mai buna experienta de utilizare, precum Nokia N95 8GB, Sony Ericsson W910, Nokia N81, Sony Ericsson K850. Printre modelele de succes din portofoliul nostru, mentionam Nokia N73, Nokia 2630, Nokia 6234, Sony Ericsson v640i, Samsung J700.

Activare si control acces

Incepand de astazi, clientii Vodafone pot activa serviciul Vodafone Internet pe mobil in orice magazin Vodafone sau in magazinele partenerilor sai. De asemenea, abonatii Vodafone pot activa serviciul direct de pe telefonul mobil sunand gratuit la live (5483) precum si prin serviciul de administrare a contului de client, MyVodafone. Odata cu Vodafone Internet pe mobil, Vodafone lanseaza, de asemenea, o solutie care poate fi utilizata pentru a preveni accesul copiilor la continut inadecvat. Orice client Vodafone poate activa limitarea accesului direct de pe telefonul mobil (prin portalul Vodafone live!), sunand la Serviciul Relatii Clienti sau in orice magazin Vodafone.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga alte 40 de retele partenere.

*

Traficul care depaseste cei 500 MB inclusi in abonament se tarifeaza cu 0,40 Euro / MB.

Pentru exemplificare, un utilizator care acceseaza 600 de pagini Internet sau care trimite 50 de e-mailuri (fara fisiere atasate) genereaza un trafic de aproximativ 15 MB.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb