Vodafone Romania ofera premii de 18.500 de euro la competiţia SkiFest 2007

comunicat Vodafone
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 5 februarie 2007

Vodafone Romania anunţă startul celei de-a doua editii a concursului SkiFest Vodafone, care se va desfasura pe 5 partii din tara: Bradu, Vatra Dornei, Baisoara, Straja, Semenic.

Intre 3 februarie si 4 martie 2007, in fiecare week-end, de vineri pana duminica, amatorii de schi si snowboard pot petrece momente placute si se pot bucura de numeroase surprize alaturi de Vodafone, pe partiile de schi. SkiFest Vodafone este o competitie deschisa tuturor categoriilor de schiori, precum si iubitorilor de snowboard, oferind premii in valoare totala de peste 18.500 de euro, care includ premii in bani, telefoane mobile si accesorii. Supervizarea competitiei si evaluarea concurentilor sunt asigurate de catre Comisia de Arbitri a Federatiei Romane de Schi si a Federatiei Romane de Snowboard.

SkiFest Vodafone va debuta pe partia Bradu din Poiana Brasov, sambata, 3 februarie si se va desfasura dupa urmatorul program:

3 - 4 februarie - Partia Bradu, Poiana Brasov, judetul Brasov;

8 - 11 februarie - Partia Telescaun, Vatra Dornei, judetul Suceava;

15 - 18 februarie - Partia Baisoara, judetul Cluj;

22 - 25 februarie - Partia Telescaun, Straja, judetul Hunedoara;

3 - 4 martie - Partia Semenic, judetul Caras Severin.

Odata cu SkiFest, Vodafone lanseaza, de asemenea, pentru clientii sai, doua concursuri prin intermediul telefonului mobil: concursul de fotografie prin MMS si concursul interactiv prin SMS.

Pana pe 4 martie 2007, in cadrul concursului de fotografie, clientii Vodafone sunt invitati sa trimita prin MMS o imagine cu tematica de iarna, realizata cu ajutorul telefonului mobil, la adresa de e-mail skifest_ro@vodafone.com. Fotografiile vor fi postate pe Vodafone live! si, in urma voturilor primite in portal, vor fi desemnati castigatorii etapelor saptamanale. In perioada 5 - 11 martie, acestia vor participa la etapa finala, al carei premiu consta intr-un telefon mobil Nokia N73.

In fiecare week-end, pe perioada de desfasurare a SkiFest, in cadrul concursului interactiv prin SMS, clientii Vodafone pot castiga numeroase premii, trimitand un SMS la numarul 2644, cu raspunsul corect la intrebarea saptamanii, primita de la Vodafone. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in fiecare saptamana.

Pe parcursul SkiFest, prin Vodafone live!, clientii Vodafone pot avea acces oricand la informatii despre starea vremii, starea partiilor, sfaturi practice de la Salvamont si pot urmari imagini de la evenimentele desfasurate pe partii, in fiecare week-end.

Pe toata perioada de derulare a SkiFest, echipele Salvamont vor fi prezente pe partiile de schi pentru a asigura interventia rapida in cazurile de urgenta. Turistii beneficiaza de acces direct catre Dispeceratul National Salvamont, apeland din orice retea numarul de urgenta de la Vodafone, 0-SALVAMONT (0725826668).

Detalii complete despre SkiFest Vodafone, regulamentele competitiei de schi si snowboard, precum si ale concursurilor de fotografie si SMS sunt disponibile pe site-ul www.vodafone.ro si in portalul Vodafone live!.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.717.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 200 milioane de clienti din intreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb