Vodafone România reduce cu până la 27%, tarifele convorbirilor internaţionale

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 26 martie 2009

Vodafone România reduce cu până la 27% tarifele convorbirilor internaţionale pentru clienţii Cartelei Vodafone şi Vodafone Avantaj, informează un comunicat al companiei.

Începând de miercuri, clienţii Vodafone pot efectua apeluri către toate reţelele fixe europene, precum şi către reţelele mobile Vodafone şi reţelele mobile partenere la tariful de 0,40 euro/minut, cu 27% mai scăzut faţă de tariful anterior, de 0,55 euro/minut.

Apelurile internaţionale către alte reţele mobile europene sunt taxate acum cu 0,50 euro/minut, faţă de tariful anterior de 0,60 euro/minut.

Clienţii serviciilor prepaid şi Vodafone Avantaj vor beneficia de acelaşi tarif redus, de 0,50 euro/minut, şi pentru apelurile către destinaţii fixe şi mobile din SUA, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii, faţă de vechiul tarif de 0,55 euro/minut.

Şi clienţii Vodafone România persoane fizice beneficiază de tarife speciale pentru apelurile internaţionale. Cu opţiunile Vodafone Europa, Internaţional Intensiv şi Internaţional Extensiv, clienţii Vodafone pot apela destinaţii internaţionale, la tarife avantajoase, în funcţie de propriile nevoi de comunicare.

Opţiunea Vodafone Europa aduce acum un tarif mai mic clienţilor Cartelei Vodafone pentru apeluri către reţelele Vodafone, reţelele partenere Vodafone şi reţelele fixe din Europa. Noul tarif Vodafone Europa pentru clienţii prepaid este de 0,18 euro/minut, faţă de tariful anterior de 0,24 euro/minut.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienţi la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb