Vola.ro lansează o platformă dedicată turismului intern - LocalEscapes.ro

Adelina Toader
Companii #Turism / 11 aprilie 2017

Vola.ro lansează o platformă dedicată turismului intern - LocalEscapes.ro

Agenţia online de turism Vola.ro lansează Local Escapes, o platformă de rezervare a pachetelor turistice dedicată exclusiv vacanţelor în ţara noastră.

Potrivit agenţiei, prin acest concept nou, Vola.ro oferă turiştilor români acces la pachete de vacanţă în ţară incluzând cazare în locaţii de top, mese, activităţi exclusiviste şi servicii premium, la preţuri preferenţiale.

Daniel Truica, managing partner Vola.ro, a declarat: "În cei 10 ani de Vola.ro am vândut milioane de bilete de avion şi pachete de vacanţe. Toate în afara ţării, majoritatea în marile capitale europene. Ne-am dorit foarte mult să putem oferi clienţilor noştri şi opţiunea de a călători în România, iar forma Local Escapes este cea mai aproape de viziunea noastră pe termen lung. Noutatea Local Escapes este că, pentru fiecare hotel, conac sau pensiune parteneră am gândit activităţi speciale incluse în preţul cazării. Avem zboruri cu balonul cu aer cald, cine romantice, pachete SPA, totul pentru a oferi o vacanţă memorabilă turiştilor noştri".

Conform agenţiei, preţul ofertelor Local Escapes începe de la 169 ron pe cameră şi poate depăşi 630 ron pe cameră, în funcţie de tipul cazării, de numărul de mese şi de experienţele incluse. În medie, o cameră dublă rezervată prin intermediul Local Escapes costă în jur de 300 ron. Majoritatea pachetelor includ cel puţin două mese pe zi.

În ofertele Local Escapes sunt incluse facilităţi precum zboruri cu balonul, cursurile de echitaţie, experienţe 4x4, hiking, tururi private la atracţiile turistice din zona respectivă, ateliere pentru copii şi multe altele.

Agenţia susţine că discountul faţă de preţul normal al pachetului depăşeşte în unele cazuri 50% şi majoritatea pachetelor sunt create special pentru Local Escapes şi nu pot fi rezervate direct de la hotel.

Platforma numără aproximativ 100 de proprietăţi în baza de date. Vola.ro îşi propune ca până la finalul anului 2017 să depăşească cifra de 350 proprietăţi partenere.

Pentru toate destinaţiile turistice din România, Local Escapes promovează simultan, prin rotire, în jur de 40 de pachete turistice, potrivit agenţiei.

Feedback-ul primit până acum arată că platforma răspunde cerinţelor persoanelor până în 35-40 de ani care lucrează în corporaţii şi familiilor tinere.

Daniel Truică a precizat: "Turiştii Local Escapes sunt oameni care au călătorit în afară şi care acum vor să descopere România. Sunt călători care îşi doresc un «one-stop shop» şi care vor să petreacă câteva zile departe de oraş, într-un cadru relaxat, cu tot felul de activităţi interesante incluse".

Vola România a avut, în 2015, o cifră de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, înregistrând o creştere de 54% faţă de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb