"Vrancart" vrea să producă energie electrică

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 5 noiembrie 2015

"Vrancart" vrea să producă energie electrică

Acţionarii "Vrancart" Adjud (VNC) sunt convocaţi, pe 16 decembrie, să decidă modificarea actului constitutiv, astfel încât societatea să poată produce şi transporta energie electrică.

Totodată, în măsura aprobării de către acţionari, "Vrancart" va avea ca obiect de activitate şi furnizarea de abur şi aer condiţionat, fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor şi profilelor din material plastic şi fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic.

"Vrancart" se ocupă de producerea şi comercializarea de carton, ambalaje din carton ondulat, hârtii pentru fabricarea cartonului ondulat în diverse sortimente, hârtii igienico-sanitare şi tuburi din hârtie. Compania a anunţat, la jumătatea lunii iulie, că a finalizat achiziţia a 100% din firma Giant Prodimpex SRL Ungheni.

Anul trecut, Vrancart a înregistrat o cifră de afaceri de peste 197 milioane de lei şi un profit de aproape 19 milioane de lei. SIF Banat-Crişana este acţionar majoritar la Vrancart Vrancea, cu circa 74,7% din acţiuni.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Tot e bine cat e bine. A permis putina galagie Domnul Make dupa aceea si-a dat seama ca e mai bine sa taci. Da, aveti dreptate: prea ma astept eu sa-mi duca altii razboaiele...Totusi, mi s-a parut ...ciudat (e cea mai eufemistica formulare pe care am gasit-o) cum nu ati avut nicio atitudine fata de enormitatile care s-au rostit la conferinta Bursa de catre "reprezentantii pietei de capital" romanesti. Va multumesc pentru...audienta acordata dar sa stiti ca , parafrazandu-l pe poet, si prin tacere esti vinovat, domnule Goldstein. Da, nu te compari cu cei de la conferinta, nici macar nu te-as compara cu cei de la Ziarul Financiar dar tot partas la crima fara sange a pietei de capital romanesti te gasesti. E doar o parere. Probabil 7 miliarde si mai bine de oameni, nu o sa iti spuna asta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb