WHIRLPOOL LANSEAZĂ PROMOŢIA "GARANŢIA CELUI DE-AL 6-LEA SIMŢ"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 23 aprilie 2008

Bucuresti - Whirlpool lansează o campanie promoţională la nivel naţional, vizând gama de produse cu Al 6-lea Simţ. Campania "Garanţia celui de-al 6-lea Simţ" se desfăşoară în perioada aprilie-iunie şi se adresează tuturor celor care achiziţionează o maşină de spălat cu tehnologia Al 6 lea Simţ. Pentru fiecare maşină de spălat cumpărată, în plus faţă de termenul legal de doi ani, aceştia vor primi o extindere a garanţiei cu 4 ani. În total, 6 ani cu Al 6-lea Simţ.

Tehnologia Al 6-lea Simţ defineşte un sistem inteligent de măsurare şi interpretare a unui întreg set de parametri, cu ajutorul senzorilor. Sistemul are capacitatea de programare şi adaptare automată la caracteristicile specifice fiecărei încărcături de spălat şi poate fi activat printr-un singur buton dedicat.

Astfel, modul de funcţionare a maşinilor de spălat este mai simplu şi mai confortabil, în spatele unui singur buton aflându-se o tehnologie complexă, care alege variantele cele mai potrivite de spălare şi optimizează utilizarea resurselor - apă, energie, detergent, economisind astfel timp şi bani.

"Cu Al 6-lea Simţ am demonstrat că tehnologiile pot fi stăpânite printr-o simplă apăsare de buton, că avem o cale simplă de a obţine performanţe excelente în utilizare, cu minimum de resurse, lăsând tehnologia să rezolve problemele în locul nostru", a spus Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool România.

Ideea promoţiei este similară promoţiilor din industria auto, dat fiind faptul că şi în cazul electrocasnicelor mari, cumpărătorii îşi doresc să se asigure că produsele pe care le cumpără îşi vor menţine nivelul de performanţe şi fiabilitate în timp.

Fiecare dintre cei care cumpără maşini de spălat Whirlpool cu Al 6lea Simţ între 21.04 - 30.06, vor primi un card de garanţie, cu care se vor putea prezenta la partenerii autorizaţi de service ai Whirlpool de câte ori au nevoie, orice eventuale intervenţii fiind gratuite timp de şase ani. Cardul este valabil însoţit de certificatul de garanţie al produsului. Lista completă a partenerilor de service Whirlpool, care toţi participă la promoţie, se găseşte pe certificatele de garanţie.

"Pentru că are încredere în calitatea produselor sale, Whirlpool transformă garanţia de la 2 ani, într-o garanţie de performanţă îndelungată, de 6 ani. Să nu uităm că suntem în industria <>, iar prin promoţia noastră redăm sensul propriu acestei expresii", a mai adăugat Mioara Bolozan.

Promoţia este comunicată prin intermediul suporturilor media potrivite pentru publicul vizat - presă, internet şi materiale la punctele de vânzare, dat fiind faptul că magazinele sunt punctul în care se iau deciziile finale de cumpărare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb