Wizz Air anunţă deschiderea bazei sale din Suceava

F.D.
Companii / 17 august 2022

Wizz Air anunţă deschiderea bazei sale din Suceava

Wizz Air, compania aeriană, a anunţat astăzi deschiderea unei baze noi în Suceava, extinzându-şi operaţiunile în România, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, odată cu alocarea a două noi aeronave moderne Airbus A321neo, Wizz Air oferă acum 11 rute către 7 ţări de pe Aeroportul Internaţional "Ştefan cel Mare" Suceava. Noua aeronavă va sprijini zborurile pe cinci noi rute, către Paris-Beauvais (Franţa), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneţia-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) şi Eindhoven (Olanda). Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil începând cu 24,99 euro / 119 lei.

Cu o nouă bază şi două aeronave alocate în Suceava, Wizz Air îşi reafirmă angajamentul faţă de aeroporturile regionale de a oferi destinaţii populare la tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod posibil. Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi şi sâmbătă. O zi mai târziu, pe 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri şi vineri, iar spre Veneţia-Treviso în fiecare luni şi vineri. În plus, începând cu 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca şi Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marţi şi sâmbătă.

Wizz Air continuă să-şi extindă operaţiunile în întreaga reţea, pe măsură ce alocă mai multe aeronave şi recrutează însoţitori de zbor. Cu rute în toată Europa, românii vor putea călători prin aceste noi zboruri Wizz Air la tarife reduse către unele dintre cele mai importante centre urbane din Europa, precum şi spre destinaţii minunate de vacanţă. Pe lângă aceste pieţe, Wizz Air măreşte şi frecvenţa a trei rute ce operează din Suceava. Frecvenţa zborurilor către Bologna va fi mărită la 3 zboruri pe săptămână, Milano-Bergamo la 7 zboruri şi Roma-Fiumicino la 5 zboruri.

Vorbind la conferinţa de presă de la Suceava, Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air, a spus: "Suntem încântaţi să anunţăm astăzi deschiderea bazei noastre de la Suceava şi alocarea a două aeronave moderne Airbus A321neo, care vor sprijini operaţiunile pe cinci rute noi cu plecare din frumosul oraş al Sucevei. Acest anunţ marchează o etapă importantă pentru reţeaua noastrădin România, care include acum 11 rute cu plecare din Suceava, către 7 ţări. Pe măsură ce continuăm să ne extindem reţeaua în România, anunţulne susţine strategia de creştere şi angajamentul de a oferi tarife ultra-reduse către destinaţii diverse din Europa. Aşteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul zborurilor noi şi al celor existente, cu plecare de la noua noastră bază din Suceava!"

Ioan Măriuţa, director general al Aeroportului Internaţional Ştefan cel Mare Suceava, a declarat: "Deschiderea bazei operaţionale Wizz Air la Aeroportul Suceava, cu siguranţă reprezintă un pas important în dezvoltarea aeroportului dar şi a zonei pe care acesta o deserveşte. Creşterea numărului de operaţiuni şi a diversificării portofoliului de destinaţii vor aduce efecte benefice pentru mediul de afaceri, turism, dar vor duce şi la crearea de noi locuri de muncă prin diversificarea activităţilor aeronautice în zonă. Succesul de care ne bucurăm pe destinaţiile pe care le operează deja Wizz Air pe Aeroportul Suceava, demonstrează faptul că există cerere şi interes din partea întregii comunităţi deservite. Mulţumim Wizz Air pentru încredere. Sperăm să fie un parteneriat de lungă durată şi benefic pentru ambele părţi."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb