Wizz Air anunţă introducerea taxei pentru toate bagajele

comunicat
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 6 august 2007

Wizz Air anunţă că va introduce noi măsuri pentru a reduce timpul necesar îmbarcării şi pentru a eficientiza procesul de manevrare a bagajelor. Ca şi etapă ulterioară anunţului de tarifare a celui de-al doilea bagaj, emis în octombrie 2006, Wizz Air introduce acum tarifarea pentru fiecare bagaj. Taxa va fi de 3 euro pe bagaj, dacă aceasta se achită la momentul rezervării, sau de 6 euro dacă se achită ulterior (prin intermediul call-center-ului sau la aeroport). Pasagerii sunt încurajaţi să călătorească având asupra lor cât mai puţine bagaje, pentru a economisi timp şi pentru a creşte eficienţa procesului de îmbarcare.

Noile măsuri vor intra în vigoare începând de astăzi şi se vor aplica tuturor pasagerilor care îşi rezervă bilet de acum înainte, pentru zboruri planificate după 27 octombrie. Toţi pasagerii care au deja rezervări pentru aceste zboruri nu vor fi taxaţi.

Noua politică nu va modifica actuala regulă care permite accesul la bord cu un bagaj care nu depăşeşte 10 kg. Taxa de 8 euro/kg pentru bagajele care depăşeşc 20 de kg rămâne, de asemenea, neschimbată.

"Urmăm filosofia noastră de a tarifa pasagerii în concordanţă cu necesităţile acestora şi ne folosim de schimbarea legată de taxarea bagajului pentru a menţine preţul biletelor scăzut. Pasagerii care vor călători numai cu bagaj de mână vor beneficia de preţuri mai mici. În acelaşi timp, mai puţine bagaje aduse la îmbarcare vor creşte eficienţa companiei şi ne vor ajuta să menţinem şi chiar să îmbunătăţim indicatorul de respectare a programului de zbor." - a declarat Natasa Kázmér, Director Corporate Communication and Public Affairs.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb