Yummdiet.com atrage investiţii de 200.000 de dolari din partea Simple Capital şi Softbinator Technologies

A.P.
Comunicate de presă / 6 octombrie 2020

Yummdiet.com atrage investiţii de 200.000 de dolari din partea Simple Capital şi Softbinator Technologies

Yummdiet.com, platforma de diete şi well-being, atrage o rundă de investiţii de 200.000 de dolari condusă de Simple Capital, vehiculul de investiţii , împreună cu compania de tehnologie Softbinator Technologies, anunţă un comunicat de presă al Yummdiet.com.

Yummdiet.com a fost fondată şi lansată internaţional de coach-ul de lifestyle şi nutriţie Cori Grămescu.

Cu ajutorul investiţiei, yummdiet.com îşi propune să atragă o cotă de piaţă semnificativă în ţările în care are deja clienţi (România, Marea Britanie, Germania, Franţa) şi să se extindă pe noi pieţe internaţionale.

Yummdiet.com îşi propune ca până la finalul anului 2021 să atingă aproximativ 35.000 de clienţi, ajungând astfel la un venit generat de peste un milion de euro pe an.

Yummdiet.com generează un meniu personalizat de slăbire sau menţinere în funcţie de preferinţele alimentare ale clienţilor şi de datele lor de lifestyle, are o secţiune în timp real de coaching şi suport pentru slăbire. Mai mult, oferă clienţilor acces la calculatorul de înlocuiri alimentare pentru un plus de flexibilitate şi diversitate în meniu, antrenamente video pentru acasă şi reţete cu ingrediente sănătoase, care se încadrează în recomandările nutriţionale pentru slăbire.

Cori Grămescu, fondator, a spus: "yummdiet.com are deja peste 1800 de membri din ţară şi din străinătate care şi-au plătit un abonament şi au urmat dieta, iar peste 40% dintre aceştia urmează dieta şi în a doua lună. Încercăm să ne disociem de cultura dietelor agresive care urmăresc slăbirea cu orice preţ şi asta se vede şi în rata de retenţie a yummdiet.com, una cu 20% mai mare decât media dietelor obişnuite la nivel mondial. Cea mai mare satisfacţie a noastră vine din feedback-ul clienţilor noştri care realizează că reuşesc o schimbare de durată a stilului de viaţă şi apreciază efectele pozitive pe care yummdiet.com le oferă prin echilibru alimentar, energie, suport emoţional şi stare de bine".

Pe lângă clienţii din România, yummdiet.com are deja un număr de clienţi internaţionali, cum sunt Marea Britanie, Franţa, şi Suedia, dar şi din Statele Unite ale Americii şi Emiratele Arabe Unite.

Andrei Pitiş, fondator Simple Capital, a spus: "Când am decis să investesc în yummdiet.com cel mai mult m-a atras faptul că deja strânsese clienţi internaţionali. Implicarea mea şi a Simple Capital în yummdiet.com este în linie cu teza noastră de investiţie, care pune accent pe proiecte adresate direct pieţei internaţionale. Avem în yummdiet.com un produs din zona de well-being bazat pe un algoritm proprietar şi care prin mixul de servicii oferite şi accentul pe experienţa utilizatorului are toate premisele pentru succes pe piaţa internaţională..

Întregul sistem yummdiet.com a fost dezvoltat de Softbinator Technologies. În mai puţin de jumătate de an specialiştii de la Softbinator Technologies au dezvoltat prima versiune a funcţionalităţii de generare de meniuri personalizate şi apoi, pe baza feedback-ului venit din partea clienţilor au luat naştere calculatorul de înlocuiri de alimente, lista de cumpărături şi secţiunea de chat prin care clienţii să interacţioneze în timp real cu coachii de schimbare, iar în ultima lună, interfaţa de utilizare a clienţilor a beneficiat de un upgrade semnificativ.

Daniel Ilinca, CEO & fondator Softbinator Technologies, a spus: "Softbinator Technologies caută constant să investească în start-up-uri bazate puternic pe tehnologie, completând aportul de capital cu expertiza de a adresa probleme tehnice cu impact global. Deviza companiei este aceea de a construi tehnologie pentru umanitate şi yummdiet.com se potriveşte perfect în acest tipar prin care construim şi livrăm un produs unic, care nu doar tratează, dar mai ales previne şi îşi propune să schimbe modul în care utilizatorul îşi abordează propria sănătate."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb