Zapp deschide primul magazin propriu din Buzău

Comunicat Zapp
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 15 februarie 2007

Zapp anunţă deschiderea primului magazin propriu în oraşul Buzău. Numărul total de magazine Zapp a ajuns acum la 23 magazine proprii în toată ţară.

Începând de ieri, locuitorii oraşului Buzău şi cei din împrejurimi vor putea beneficia de produsele şi serviciile oferite de Zapp în sediul reprezentanţei de vânzări ce s-a inaugurat în str. Unirii Centru nr. 201, la parterul blocului B1.

"Noua reprezentanţă de vânzări Zapp este amenajată pe baza unui concept modern, care pune la dispoziţie un spaţiu prietenos şi accesibil, organizat eficient, în concordanţă cu nevoile specifice ale clienţilor. Aici, clienţii au posibilitatea să beneficieze de întreaga gamă de produse şi servicii Zapp, de la încheierea contractelor de abonament pentru voce şi date, cumpărarea de terminale şi accesorii şi până la plata facturii. Mai mult, echipa de profesionişti care se află la dispoziţia clienţilor noştri este pregătită să ofere consiliere în alegerea pachetelor de voce şi date şi poate face demonstraţii live ale serviciilor Zapp şi ale capabilităţilor telefoanelor", a declarat Mircea Girbovan, Acting Sales Director Zapp.

Deschiderea magazinului Zapp face parte din strategia operatorului de telefonie mobilă de a-şi spori prezenţa în teritoriu şi a veni mai aproape de clienţi. În judeţul Buzău, reprezentanţa de vânzări împreună cu magazinele distribuitorilor asigură suportul necesar pentru accesul locuitorilor zonei la toate produsele şi serviciile Zapp.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb