Zapp relanseaza website-ul www.zapp.ro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 5 august 2008

Zapp a anuntat ieri lansarea unei noi versiuni mult imbunatatite a website-ului www.zapp.ro cu scopul de a facilita accesul utilizatorilor si vizitatorilor la informatii importante despre serviciile si produsele Zapp sau la informatii generale despre compania noastra.

Noua structura de website este in concordanta cu obiectivele strategice ale companiei, prezentand intr-un mod foarte transparent oferta noastra de servicii integrate si evidentiind in acelasi timp

preocuparea Zapp pentru inovatie, dorinta de a crea valoare si de a se pune la dispozitia utilizatorilor sai.

Ca urmare a acestei abordari, sectiuni importante si strategice precum oferta Zapp, serviciile, acoperirea si terminalele au devenit punctul central al noului site. Mai mult au fost aduse imbunatatiri majore sistemului de navigare, accesul la informatie fiind acum mult mai usor si la indemana oricui.

Pe langa o structura noua si un continut actualizat si imbogatit, noul website www.zapp.ro reuneste acum si cele mai importante functionalitati din portalul www.zappmobile.ro. Astfel "Contul meu Zapp" este de acum inainte zona in care utilizatorii Zapp pot sa exploreze si sa foloseasca diverse servicii proprietare Zapp de genul: eCare, multiSMS, Zapp Compliment etc.

Portalul www.zappmobile.ro va continua sa ramana online pana la sfarsitul lunii august, moment in care accesul la aceste servicii va fi posibil doar din site-ul www.zapp.ro.

"Noul website ofera informatii esentiale despre compania noastra: servicii oferite, tarife, acoperire, terminale precum si informatii generale despre Zapp. In plus noul website prin design-ul foarte atractiv, structura simplificata si continutul imbunatatit cu siguranta va oferi utilizatorilor si vizitatorilor o experienta mult mai placuta, fidelizand in acest fel vizitatorii site-ului nostru."a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Proiectul de redesign a www.zapp.ro a fost coodonat de o echipa formata din specialisti in strategie web, marketing online, programatori si oameni de comunicare din companiile Zapp, Avantaj Net si Vitrina Advertising.

"Am ales sa lucram cu Vitrina Advertising si Avantaj Net deoarece propunerea lor a fost cea mai bine structurata si documentata, aratand o buna intelegere a industriei de telecom in general, a brandului Zapp in particular si a rolului pe care acest site urmeaza sa-l joace in mixul nostru de comunicare."a mai adaugat Chris Bataillard.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb