ZIARUL BURSA

26 august 2013
Ediţia din 15.08.2024
"Agricultura, o ramură cu risc scăzut în creditare"

AGRICULTURA LA ORDINEA ZILEI/EXCLUSIVITATE - MINISTRUL DANIEL CONSTANTIN: "Agricultura, o ramură cu risc scăzut în creditare"

ALEXANDRA CRĂCIUNCompanii / 26 august 2013

Ministrul Agriculturii, domnul Daniel Constantin, ne-a acordat un interviu amplu, în care a dezvăluit o serie de măsuri pe care urmează să le întreprindă, în perioada următoare, în vederea creşterii competitivităţii agriculturii. Domnia sa a punctat, în acelaşi timp, şi câteva din cele mai urgente probleme cu care se confruntă sectorul agricol şi mediul rural, în general.

Interes sporit din partea băncilor pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală

AGRICULTURA LA ORDINEA ZILEI Interes sporit din partea băncilor pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală

ALEXANDRA OANCĂBănci-Asigurări / 26 august 2013

Peste 25 de instituţii financiare bancare şi nebancare au depus scrisori de intenţie de participare la formarea unor subgrupuri de lucru pentru identificarea soluţiilor de implementare a instrumentelor financiare prin PNDR 2014-2020 (n.r. Planul Naţional de Dezvoltare Rurală), potrivit unei liste preliminare a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Regionale (MADR). În perioada următoare MADR va analiza şi selecţiona partenerii relevanţi.

Lucrările la Coresi Shopping Center "încep în curând"

Lucrările la Coresi Shopping Center "încep în curând"

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 26 august 2013

Compania Immochan, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, va demara "în curând" lucrările la Coresi Shopping Center, centrul comercial pe care îl dezvoltă în cartierul braşovean Tractorul, chiar pe suprafaţa pe care până acum câţiva ani se întindea fabrica de tractoare şi maşini agricole, ne-a declarat Tatian Diaconu, managing director al Immochan România.

BCE semnalează sfârşitul reducerilor de dobândă

BCE semnalează sfârşitul reducerilor de dobândă

Internaţional / 26 august 2013

Un membru al Consiliului guvernatorilor de la Banca Central Europeană a declarat că, în prezent nu vede motive pentru o reducere a dobânzii de referinţă, în timp ce ministrul german de Finanţe susţine că BCE va majora costul creditului după ce situaţia economică se va îmbunătăţi, transmite Reuters.

"Pentru acest an, Lenovo ţinteşte consolidarea poziţiei pe piaţa locală, prin protejarea primului loc în clasamentul producătorilor de PC-uri şi < atacarea > segmentului de tablete şi smartphone-uri", a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România şi Bulgaria.

Lenovo a devenit cel mai mare furnizor de PC-uri din ţara noastră

ALEXANDRU SÂRBUCompanii / 26 august 2013

Lenovo a urcat pe prima poziţie în clasamentul furnizorilor de PC-uri din ţara noastră, la finele lunii iunie, cu o cotă de piaţă de 19,6%, au anunţat, recent, reprezentanţii companiei. În aceeaşi perioadă a anului trecut, cota Lenovo pe piaţa locală era de 10,9%.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 26 august 2013

MACRO NEWSLETTER 26 august 2013

Internaţional / 26 august 2013

Producţia industrială din Austria şi-a accelerat declinul anual în iunie 2013 până la 1,3%, de la 1,1% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,5%, după o diminuare cu 1,6% în luna anterioară.

12 persoane din Ministerul Economiei plătite din bugetul Cuprumin

ALEXANDRA CRĂCIUNCompanii / 26 august 2013 /

Statul a decis să vegheze îndeaproape procesul atragerii unor investitori la Cupru Min Roşia Poieni, astfel încât, în cadrul Ministerului Economiei, au fost înfiinţate două comisii speciale care să se ocupe exclusiv de procedurile care vizează...

Declinul politicii

CRISTIAN PÎRVULESCUEditorial / 26 august 2013

CRISTIAN PÎRVULESCU

Transformarea politicii într-o simplă unealtă a unei economii fondată pe egoism şi individualism exacerbat este una din cauzele profunde ale crizei actuale. Departe de a fi doar o criză economică oarecare, ceea ce se întâmplă deja de cinci ani...

Amgen, aproape de preluarea Onyx pentru 10,5 miliarde dolari

F. A.Companii / 26 august 2013

Grupul american Amgen este aproape de un acord pentru preluarea Onyx Pharmaceuticals într-o tranzacţie de 10,5 miliarde de dolari cash, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate discuţiilor. Preţul, de 125 dolari pe acţiune, depăşeşte cu 6,9%...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo