ZIARUL BURSA

16 martie 2017
Ediţia din 15.08.2024
Guvernatorul BNR Mugur Isărescu - fără imunitate în Comitetul de Supraveghere Macroprudenţială

DUPĂ CE IOHANNIS A ÎNTORS LEGEA ÎN PARLAMENT Guvernatorul BNR Mugur Isărescu - fără imunitate în Comitetul de Supraveghere Macroprudenţială

EMILIA OLESCUPolitică / 16 martie 2017

Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR) nu va beneficia de imunitate penală şi civilă în calitatea sa de preşedinte al Comitetului Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială, potrivit noii forme a Legii ce reglementează înfiinţarea acestei entităţi, promulgată, ieri, de preşedintele Klaus Iohannis.

Parlamentarii au modificat textul iniţial al legii, adaptându-l la cerinţele din scrisoarea emisă în aprilie anul trecut de preşedintele ţării, prin care a refuzat să promulge actul legislativ şi l-a întors în Parlament.

"Toată piaţa de energie electrică va fi afectată de canibalizarea celor din regenerabile"

RĂZVAN NICOLESCU PREVEDE UN TSUNAMI CARE VA LOVI IREPARABIL SECTORUL ENERGETIC, DACĂ NU SE ADOPTĂ MODIFICĂRILE LA SCHEMA DE SPRIJIN "Toată piaţa de energie electrică va fi afectată de canibalizarea celor din regenerabile"

A consemnat ANCUŢA STANCIUCompanii / 16 martie 2017

Reporter: Cât de oportună este Uniunea Energetică, în condiţiile în care există dezbateri privind cele cinci scenarii despre viitorul UE?

Răzvan Nicolescu: Este foarte oportună. Acum 60 de ani această construcţie europeană a început cu două tratate în domeniul energetic.

Scandal pe liberalizarea preţului la gaze de la 1 aprilie

Scandal pe liberalizarea preţului la gaze de la 1 aprilie

A.S.Companii / 16 martie 2017

Actualizare 18:21 USR: "România pierde finanţări europene şi îşi riscă statutul regional pentru interese meschine"

Deputaţii Uniunii Salvaţi România (USR) cer Guvernului şi Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor să respecte angajamentele asumate de statul român şi să adopte ordonanţa de urgenţă OUG 64/2016 pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale.

Actualizare 14:12 Calotă (ANRE): "Liberalizarea pieţei gazelor nu ţine doar de preţuri, ci înseamnă funcţionarea pe principiile economiei de piaţă"

---------

Creşterea costului alimentării cu gaze de la 1 aprilie, cauzată de liberalizarea pieţei, va afecta, în principal, populaţia şi CET-urile care furnizează agent termic, susţin surse din energie, care ne-au mai precizat că, dacă ANRE va accepta majorarea tarifelor de distribuţie şi furnizare, solicitată de furnizorii şi distribuitorii de gaze, acest lucru va genera un impact greu de suportat în rândul celor 4 milioane de de consumatori casnici, conducând şi la un blocaj în alimentarea cu agent termic, la costuri greu de susţinut de către primării.

"Propun să consolidăm activitatea agenţiilor din domeniul securităţii UE - Frontex, Europol, Eurojust"

EUROPARLAMENTARUL SIEGFRIED MUREŞAN: "Propun să consolidăm activitatea agenţiilor din domeniul securităţii UE - Frontex, Europol, Eurojust"

ADI IACOBPolitică / 16 martie 2017

Parlamentul European a adoptat, ieri, cu 445 de voturi "pentru", 134 "împotrivă" şi 101 abţineri, raportul privind priorităţile politice ale Parlamentului European (PE) pentru Bugetul Uniunii Europene (UE) din anul 2018, elaborat de deputatul european Siegfried Mureşan (PPE / PMP), în calitate de negociator-şef al Parlamentului pentru Bugetul UE din 2018.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

DREPTUL LA REPLICĂ Gelu Manea: "Argumentele referitoare la managementul defectuos exercitat de actuala conducere a Bucur Obor sunt aspecte de notorietate publică"

MANEA GELU av. Corina Ruxandra Popescu Avocat. Doctor în drept Baroul Bucureşti. Baroul Paris"Piaţa de Capital / 16 martie 2017

Fostul director al "Bucur Obor" (BUCU) Gelu Manea, care a solicitat completarea convocatorului Adunării generale a acţionarilor companiei cu propunerea de atragere a răspunderii administratorilor, ne-a transmis mai multe precizări legate...

MACRO NEWSLETTER 16 Martie 2017

MACRO NEWSLETTER 16 Martie 2017

Internaţional / 16 martie 2017

Producţia industrială din zona euro şi-a temperat creşterea anuală în ianuarie 2017, până la 0,6%, de la 2,5% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare sub aşteptări, de 0,9%, după un declin de 1,2% în luna anterioară.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo