ZIARUL BURSA

19 octombrie 2017
Mai mulţi bani pentru FP, din pixul lui Toma Petcu

ELECTRICA, DISPUSĂ SĂ-ŞI CUMPERE MAI SCUMP FILIALELE DE LA FP Mai mulţi bani pentru FP, din pixul lui Toma Petcu

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 19 octombrie 2017

"Electrica", gata să dea 60 de milioane de lei în plus pe pachetele FP la filialele sale  

Acţionarii Electrica, chemaţi să aprobe tranzacţia, chiar în AGA cu cântec pentru alegeri

"Electrica" nu a dat, în acest an, dividende speciale, ca alte societăţi din energie

Dincolo de vâlva creată, pe bună dreptate, de alegerile pentru conducerea Electrica (EL), pentru care administratorii companiei au acceptat doar candidaturile depuse de statul român cu o întârziere de opt minute faţă de termenul din convocator, acţionarii au de luat, pe 26 octombrie, o altă decizie extrem de importantă - aprobarea achiziţiei deţinerilor Fondului Proprietatea la filialele companiei, conform memorandumului negociat în luna iulie, care presupune un cost mai mare cu 60 de milioane de lei pentru companie, faţă de negocierea ratată, din martie 2016.

ANPC va controla toate băncile care au dat credite în CHF

DUPĂ CE A CONSTATAT CĂ STRATEGIA RAIFFEISEN BANK A FOST INCORECTĂ ANPC va controla toate băncile care au dat credite în CHF

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 19 octombrie 2017

Actualizare 17:11 Reprezentanţii Raiffeisen Bank: "Acuzaţia ANPC conform căreia banca a avut practici comerciale incorecte, neîntemeiată"

Concluzia ANPC conform căreia banca a avut practici comerciale incorecte în relaţia cu clienţii care au contractat credite în CHF este neîntemeiată, consideră reprezentanţii Raiffeisen Bank.

Actualizare 14:50 Asociaţia Parakletos propune organizarea unui miting dacă Ordinul privind practicile incorecte săvârşite de bănci nu va fi emis

--------

Toate băncile care au dat credite în franci elveţieni (CHF) vor fi controlate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a anunţat, ieri, preşedintele instituţiei Bogdan Pandelică, prezent în Comisia economică din Senat.

"Energia nu ar trebui să aibă carnet de partid"

DEPUTATUL PNL LUCIAN BODE: "Energia nu ar trebui să aibă carnet de partid"

ANCUŢA STANCIUCompanii / 19 octombrie 2017

Actualizare 15:38 Borza: "Există o complicitate între partidele PSD-PNL-ALDE"

Remus Borza spune că există o complicitate între partide, în condiţiile în care toate ajung să aibă oameni la autorităţi-cheie din România. Deputatul a explicat concret şi a dat exemplul ANRE-ului, potrivit unei surse din presă.

------

Activitatea Comisiei de Anchetă a activităţii ANRE îşi va pierde din intensitate odată cu numirea noului comitet de reglementare al ANRE, a declarat, ieri, deputatul PNL Lucian Bode, membru în comisie şi preşedinte al Comisiei de transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor.

"Dezminţim alegaţiile referitoare la manipularea preţurilor la electricitate"

OMV PETROM ÎI RĂSPUNDE COMISIEI DE ANCHETĂ ANRE DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ: "Dezminţim alegaţiile referitoare la manipularea preţurilor la electricitate"

ANCUŢA STANCIUCompanii / 19 octombrie 2017

OMV Petrom respinge alegaţiile de manipulare a pieţei şi vulnerabilizare a sistemului energetic naţional, astfel cum acestea au fost reflectate recent în spaţiul public, potrivit unui comunicat de presă al companiei care arată: "Aceste alegaţii sunt de natură să afecteze reputaţia companiei şi implicit derularea activităţilor comerciale.

"ANPC trebuia să oprească dobânzile exagerate ale IFN încă din 2014"

SENATORUL DANIEL ZAMFIR: "ANPC trebuia să oprească dobânzile exagerate ale IFN încă din 2014"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 19 octombrie 2017

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) ar fi trebuit să intervină încă din 2014 pentru scăderea dobânzilor exagerate la care instituţiile financiare nebancare (IFN) dau credite, a spus, ieri, senatorul PNL Daniel Cătălin Zamfir, preşedintele Comisiei economice, care l-a audiat pe subiect pe Bogdan Pandelică, preşedintele ANPC, dar şi pe reprezentanţii sistemului bancar şi pe cei ai BNR şi asociaţiilor IFN.

"Pierdem sute de milioane de euro din cauza infrastructurii feroviare"

DEPUTATUL LUCIAN BODE, PREŞEDINTELE COMISIEI DE TRANSPORTURI ŞI INFRASTRUCTURĂ: "Pierdem sute de milioane de euro din cauza infrastructurii feroviare"

A.S.Macroeconomie / 19 octombrie 2017

Administraţiile centrale şi locale sunt anchilozate când vine momentul să operaţionalizeze politicile de dezvoltare a infrastructurii, a declarat, ieri, Lucian Bode, deputat PNL şi preşedintele Comisiei de transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, în cadrul unei dezbateri pe teme de profil.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Gigantul minier Rio Tinto, acuzat de fraudă în SUA

Alina VasiescuInternaţional / 19 octombrie 2017

Grupul minier anglo-australian Rio Tinto Ltd. şi doi foşti executivi ai acestuia au fost acuzaţi de fraudă în Statele Unite ale Americii, autoritatea pieţei americane de capital pretinzând că gigantul a încercat să ascundă eşecul unei tranzacţii...

MACRO NEWSLETTER 19 Octombrie 2017

MACRO NEWSLETTER 19 Octombrie 2017

Internaţional / 19 octombrie 2017

Preţurile de consum din Marea Britanie au înregistrat cea mai mare creştere anuală din ultimii 5 ani şi jumătate în septembrie 2017, de 3%, după un avans de 2,9% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,3%, după o creştere de 0,6%...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo