PLOIEŞTI SHOPPING CITY:  Investiţie în modernizarea food court-ului

A.M.
Comunicate de presă #Construcţii / 23 iulie 2018

Investiţie în modernizarea food court-ului

Zona food court din Ploieşti Shopping City a intrat în primul proces de modernizare şi extindere a ofertei gastronomice. Spaţiul de peste 2.000 de metri pătraţi va deveni şi mai ofertant, odată cu deschiderea a cinci noi branduri, printre care şi primul restaurant de sushi din Ploieşti, precum şi primul Calif din oraş. Astfel, numărul total de chiriaşi al food court-ului va ajunge la 15, aceştia urmând să ofere o linie complexă de meniuri, pentru toate gusturile, conform comunicatului remis redacţiei.

Investiţia de peste 1 milion de euro vine ca un pas firesc în evoluţia Ploieşti Shopping City, din dorinţa de a adapta centrul comercial la nevoile curente ale consumatorilor, precum şi a noilor trenduri din retail. Vizitatorii nu mai caută doar o experienţă simplă de shopping, vor să o completeze cu ore de distracţie în familie sau cu prietenii, precum şi cu noi gusturi şi arome în materie culinară, astfel că Ploieşti Shopping City se reinventează.

Potrivit comunicatului, dezvoltarea trendului de "going out" a fost unul dintre pilonii care au stat la baza deciziei de adăugare a unor noi branduri în zona de food a centrului comercial.

"Ploieşti Shopping City este un centru comercial matur, orientat către comunitate şi aşteptările acesteia. Încercăm permanent să le oferim vizitatorilor noştri cea mai avansată experienţă de shopping, astfel că prima direcţie adoptată a fost aceea de optimizare a mixului comercial. Trecem, acum, la a doua etapă, derivată din trendurile pieţei de retail, astfel că extindem segmentul de petrecere a timpului liber. Modernizarea şi completarea zonei de food considerăm că sunt schimbări necesare şi care vor consolida poziţia dominantă a centrului comercial", spune Irina Roşioru, Manager Ploieşti Shopping City.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb