2.600 de persoane au vizitat HIFIarena 2007 ca sa achizitioneze

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 noiembrie 2007

A 5-a editie HIFIarena, care a avut loc în perioada 15 - 18 noiembrie la Phoenicia Grand Hotel, a înregistrat 2.600 de vizitatori.

Conform unui sondaj realizat de organizatori în perioada expozitiei, 80% dintre vizitatori au declarat ca intentioneaza sa achizitioneze produse dintre cele prezentate la HIFIarena 2007.

Am reusit si în acest an sa reunim la HIFIarena cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din România si cele mai noi solutii audio si video de înalta fidelitate, în valoare totala de peste

1.200.000 euro. Ne-am bucurat de prezenta unui numar mare de vizitatori pasionati de muzica si, deopotriva, de interesul crescând al celor care doresc sa achizitioneze solutii hi-fi audio si video pentru întreaga casa.

Produsele prezentate în premiera în România - precum incintele acustice Boesendorfer, tehnologia Blu-ray, televizorul Bang & Olufsen care se orienteaza în functie de utilizator, proiectorul cu cea mai mica distanta de proiectie prezentat de MGT Educational si multe altele - au reprezentat punctele de atractie ale editiei." a declarat Sorina Muresan, Director General EXPOTEK.

Cele 26 de camere de hotel transformate în studiouri de auditii si vizionari au gazduit timp de patru zile, pe o suprafata de 730 de metri patrati, echipamente si accesorii hi-fi a peste 120 de marci de prestigiu.

Despre EXPOTEK

EXPOTEK, firma specializata în organizarea de expozitii si conferinte, are o experienta de peste 16 ani în domenii precum: tehnologia informatiei si comunicatiilor, echipamente foto si tehnologia de prelucrare a imaginii, multimedia, echipamente hi-fi si home entertainment, industria auto.

EXPOTEK este lider în organizarea de evenimente în domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, datorita succesului organizarii la Bucuresti a expozitiei si conferintei internationale CERF - Computers and Electronics Romanian Fair, anul acesta la a 16-a editie.

EXPOTEK asigura managementul tehnic si comercial al SIAB - Salonul International Auto Bucuresti.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb