50% din apartamentele ansamblului Quartz Residence, din estul Capitalei, au fost (pre)contractate

N.R.
Miscellanea / 12 iulie 2022

50% din apartamentele ansamblului Quartz Residence, din estul Capitalei, au fost (pre)contractate

Quartz Residence, compania dezvoltatoare a ansamblului rezidenţial cu acelaşi nume, din estul Capitalei, anunţă atingerea unui grad de vânzări de 50% pentru cele 152 de apartamente disponibile în cadrul proiectului. Lucrările de construcţie au început la jumătatea lunii ianuarie a anului în curs, iar termenul estimat de livrare este martie 2023, potrivit unui comunicat emis redacţiei.

Situat în zona Pantelimon, mai exact pe strada Baicului, nr. 31, în apropiere de Gara Obor, complexul reprezintă o investiţie 100% autohtonă, derulată de trei antreprenori cu experienţă în construcţii rezidenţiale: Adriana Butulan, Maria-Tatiana Radu şi Marian Costache. Valoarea estimată a investiţiei se ridică la 11 milioane de euro, din care în procesul de dezvoltare au fost absorbite deja fonduri în valoare de 3 milioane de euro.

"După experienţa acumulată în zona de sud a Bucureştiului, fondatorii Quartz Residence au dorit să-şi asume o nouă provocare, prin implementarea unui concept deosebit într-o zonă a Capitalei în care oferta rezidenţială nouă este, practic, inexistentă - în ciuda faptului că beneficiază de accesul facil către centru şi este bine deservită de mijloacele de transport în comun."

Ansamblul Quartz Residence este compus din două blocuri structurate pe D-P+8E+9Retras, mixul de apartamente fiind bine adaptat cererii existente în piaţă în momentul de faţă. Astfel, cele mai numeroase sunt locuinţele cu trei camere (un total de 64 de unităţi), urmate de cele cu două camere (48 de unităţi), de cele monocamerale (un total de 32, divizate între 16 garsoniere şi 16 studiouri), apoi de 4 apartamente cu 4 camere şi, respectiv, 4 penthouse-uri.

În funcţie de nevoi şi bugetul pe care îl au la dispoziţie, cumpărătorii pot alege între modele variate de apartamente, ca dimensiuni şi compartimentări. Raportat la stocul locativ disponibil spre vânzare în momentul de faţă, suprafeţele pornesc de la 42,6 metri pătraţi pentru locuinţele monocamerale, de la 62,9 metri pătraţi pentru cele bicamerale, de la 79 de metri pătraţi pentru cele tricamerale şi, respectiv, de la 146,9 metri pătraţi pentru penthouse-uri. Preţurile de achiziţie, pe de altă parte, încep de la 63.900 de euro pentru unităţile cu o cameră, de la 94.000 de euro pentru cele cu două camere şi, respectiv, de la 118.000 de euro pentru cele cu trei camere.

"Quartz Residence include apartamente spaţioase, compartimentate modern, cu spaţii vitrate ample, finisaje premium şi dotări de calitate superioară, dintre care menţionăm doar sistemul de încălzire prin pardoseală. Pe lângă nevoia de spaţii locative mai mari, ne-am dorit să satisfacem o cerinţă a consumatorilor amplificată de pandemie, anume posibilitatea de a petrece timp în aer liber, pe cât posibil în natură - acesta este motivul pentru care am prevăzut terase generoase pentru toate unităţile locative şi am integrat în proiect o grădină privată, de peste 2.200 de metri pătraţi, concepută ca un loc perfect de relaxare pentru viitorii rezidenţi."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb